Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κύρτσος: Να μας πει η κυβέρνηση τι θα κάνει με τα Σκόπια – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κρύβουν τις διαφορές τους για την εξουσία

Κύρτσος: Να μας πει η κυβέρνηση τι θα κάνει με τα Σκόπια – ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ κρύβουν τις διαφορές τους για την εξουσία
Δεν είναι σωστός ο εφησυχασμός για τη ΝΔ βάσει των δημοσκοπήσεων υποστήριξε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ θα πρέπει να εξηγήσουν την θέση τους και να παρουσιάσουν την πρόταση τους επί του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων διατύπωσε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γ. Κύρτσος.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm ο κ.Κύρτσος υποστήριξε ότι «τα δύο κόμματα που είναι στην κυβέρνηση έχουν βασικές διαφορές μεταξύ τους, τις οποίες βέβαια κατά καιρούς τις σπρώχνουν κάτω από το χαλί, για να συντηρηθούν στην εξουσία».
«Θα πρέπει να δούμε ποια είναι αυτή η πρόταση, να τη συζητήσουμε, για να πάρουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν.
Αλλά, η κυβέρνηση κινεί αυτή τη διαδικασία, άρα πρέπει να μας εξηγήσει προς τα πού πηγαίνει και τι ακριβώς θέλει να κάνει.
Ας κάνει την πρόταση η κυβέρνηση, δεν μπορούμε να συζητάμε χωρίς να υπάρχει πρόταση» είπε ο κ.Κύρτσος σχετικά με το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
Ερωτηθείς για το προβάδισμα της ΝΔ σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, ο κ.Κύρτσος υπογράμμισε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, απλά η ΝΔ έχει ένα πλεονέκτημα.
«Είναι σημαντικό και προσπαθούμε να το ενισχύσουμε.
Πάντα υπάρχουν πολιτικά γεγονότα που μπορεί να αλλάξουν τις δημοσκοπήσεις προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, επομένως ο εφησυχασμός βάσει δημοσκοπήσεων δεν είναι σωστός, αλλά δεν νομίζω ότι είμαστε σε αυτή τη φάση» τόνισε ο κ.Κύρτσος, ο οποίος σχετικά με την πορεία της ελληνικής οικονομίας, είπε ότι «εμφανίζει σημάδια βελτίωσης, τα οποία, όμως, δύσκολα θα περάσουν στην οικονομική καθημερινότητα των περισσότερων συμπολιτών μας».
«Πάντα στην οικονομία, όταν υπάρχει μία βελτίωση στις επιδόσεις - όταν, δηλαδή, στα μακροοικονομικά πάμε καλύτερα - αυτό χρειάζεται χρόνο για να περάσει στην καθημερινότητα των πολιτών.
Ως χώρα έχουμε την ιδιαιτερότητα ότι έχουμε πολλά χρόνια κρίσης πίσω μας, επομένως έχουν δημιουργηθεί φοβερά προβλήματα για πάρα πολλούς και η βελτίωση, όταν είναι μικρής κλίμακας, δηλαδή περνάς κάποιου είδους ανάπτυξη που δεν είναι ιδιαίτερα δυναμική και είναι συσσωρευμένα τα προβλήματα, δεν μπορεί να σου τα λύσει» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης