Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωράκης: Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να ξεκαθαρίσει η εθνική γραμμή για το Σκοπιανό

Θεοδωράκης: Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών για να ξεκαθαρίσει η εθνική γραμμή για το Σκοπιανό
Στο συμβούλιο αυτό να συμμετάσχουν και όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού
Να πραγματοποιηθεί Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών προκειμένου να ξεκαθαρίσει η εθνική γραμμή για το Σκοπιανό ζήτησε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προτείνοντας σε αυτό να συμμετάσχουν και όλοι οι πρώην πρωθυπουργοί.
«Πρέπει να βρεθεί μία λύση, μια λύση πατριωτική που θα απαλλάσσει την περιοχή από αλυτρωτισμούς, αλλά ταυτόχρονα να είναι λύση που θα έχει μέσα της κι έναν αμοιβαίο συμβιβασμό.
Μια σύνθετη λέξη, μια λέξη αμετάφραστη στη σλαβική διάλεκτο θα είναι μια καλή λύση για τη χώρα» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Θεοδωράκης, τονίζοντας ότι θα επιμείνει στην πρόταση του «οι πρώην πρωθυπουργοί να πουν στους σημερινούς πολιτικούς μέχρι πού έφτασαν την υπόθεση και πού πιστεύουν ότι πρέπει να την πάμε».
«Να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε την ανανέωση της εμπιστοσύνης στην εθνική γραμμή που ήδη έχει χαραχθεί» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού, ο οποίος αναφερόμενος στο χθεσινό συλλαλητήριο τόνισε ότι ακούστηκαν «πολλά ακραία συνθήματα για άλλη μια φορά τα οποία και δεν βοηθούν την εθνική ενότητα που είναι απαραίτητη αυτή τη στιγμή στη χώρα».
«Οι ομιλητές στα συλλαλητήρια μας παρουσιάζουν ως μία χώρα φοβισμένη, ηττημένη που κάποια στιγμή θα έρθουν οι βάρβαροι και θα την καταλάβουν.
Ποιος απειλεί σήμερα την Ελλάδα;
Αν εξαιρέσουμε το πρόβλημα στα ανατολικά μας σύνορα;
Είναι γελοίο να πιστεύει κανείς ότι θα πάρουν τον Λευκό Πύργο, θα μας πάρουν τη Θεσσαλονίκη θα μας πάρουν τις γυναίκες.
Είναι απλά γελοίο» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να ενημερώσει σωστά και διάφανα τον κόσμο για τις διαπραγματεύσεις.
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ο επικεφαλής του Ποταμιού τάχθηκε κατά, τονίζοντας ότι τα δημοψηφίσματα είναι διχαστικά.
«Τα δημοψηφίσματα είναι ευθύνη των πολιτικών.
Υπάρχουν πολιτικοί που τους αρέσει να κρύβονται πίσω από το πλήθος και να κάνουν πολιτικές καριέρες.
Δεν είμαι από αυτούς.
Πρέπει ο καθένας ζωντανά στον κόσμο να τολμήσει να πει την άποψή του για το ποιο είναι το συμφέρον της πατρίδας» τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης