Τελευταία Νέα
Πολιτική

Διαγραφή με νόημα του Αντώναρου από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη - Στηρίζει Γεωργιάδη

Διαγραφή με νόημα του Αντώναρου από τη ΝΔ με απόφαση Μητσοτάκη - Στηρίζει Γεωργιάδη
Εκτός ΝΔ  ο Ευ. Αντώναρος
Διαγραφή με νόημα του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου και και στενού συνργάτη του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελου Αντώναρου, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδη. 
Η επίθεση που έκανε ο Ευ. Αντώναρος σε social media κατά του Αδ. Γεωργιάδη με αφορμή τη υπόθεση Novartis, ενεργοποίησε τον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος αποφάσισε να τον θέσει εκτός ΝΔ.
Όπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».
Η σχετική απόφαση διαγραφής από τον πρόεδρο της ΝΔ, έρχεται μετά από τα πυρά του Ευ. Αντώναρου κατά του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδη, σε social media, που προκάλεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, δυσαρέσκεια τόσο στα ηγετικά κλιμάκια του κόμματος, όσο  και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Πηγές της Νέας Δημοκρατίας, μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να θέσει εκτός κόμματος τον κ. Αντώναρο, σχολίαζαν πως «όπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες.
Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».
Νωρίτερα σε  ανάρτησή του ο κ. Αντώναρος έγραψε ότι «ο  σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κάθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.
Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή.
Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...
Εδώ όλοι κρίνονται.
Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη συμπεριφορά τους "λεκιάζουν" την εκόνα μιας μεγάλης παράταξης.
Είμαι βέβαιος οτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που ξέρω ότι ενημερώνετσι πλήρως θα πάρει σύντομα πρωτοβουλίες.
Αλλωστε ενας αντιπρόεδρος, ο Κωστης Χατζηδάκης, είναι υπεραρκετός».


Η διαγραφή, όπως και γενικότερα η υπόθεση Novartis φέρνει στην επιφάνεια την διαμάχη μεταξύ σαμαρικών και καραμανλικών της ΝΔ.
Πάντως πριν από δύο μόλις μέρες ένας ακόμη καραμανλικός βουλευτής, ο Γιώργος Βλάχος, είχε ζητήσει την παύση του Άδωνη Γεωργιάδη από την θέση του αντιπροέδρου του κόμματος.
Δεν έχει κλείσει χρόνος από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε από την ΚΟ του κόμματος την Κατερίνα Παπακώστα , επίσης από την καραμανλική πτέρυγα, για τον ίδιο λόγο, την κριτική στον κ. Γεωργιάδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης