Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Η πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις έχει τη σφραγίδα του Τσίπρα

Σπυράκη: Η πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις έχει τη σφραγίδα του Τσίπρα
Δεν έχει σημασία αν το πρόγραμμα λήξει το Σεπτέμβριο ή το Δεκέμβριο, οι δεσμεύσεις παραμένουν ανέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ
Την θέση ότι η πολιτική που μειώνει μισθούς και συντάξεις έχει τη σφραγίδα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Η κα.Σπυράκη υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σημασία αν το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο ή το Δεκέμβριο, καθώς όπως είπε οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης παραμένουν.
Όσον αφορά το θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών η κα.Σπυράκη υποστήριξε ότι θα γίνουν με τον εκλογικό νόμο που ισχύει σήμερα, τονίζοντας ότι αυτών θα έχουν προηγηθεί οι εθνικές εκλογές τις οποίες θα έχει κερδίσει η ΝΔ.
«Δεν υπάρχει χώρος για παιχνίδια με τα εκλογικά συστήματα» υποστήριξε η εκπρόσωπος της ΝΔ, η οποία αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις τόνισε ότι δεν την απασχολούν τη ΝΔ οι μετρήσεις αυτές.
Σε ερώτηση γιατί η ΝΔ δεν έβγαλε επίσημη ανακοίνωση διάψευσης των δημοσιευμάτων που ήθελαν εκτός ψηφοδελτίων τον Β. Μεϊμαράκη και αρκέστηκε σε σχετική διαρροή, η κα.Σπυράκη υποστήριξε πως «το θέμα αυτό έχει κλείσει, έχουμε δώσει σαφείς και επαρκείς εξηγήσεις».
Σε άλλη ερώτηση για το πώς σχολιάζει δημοσίευμα που χαρακτηρίζει φρενοκομείο τη ΝΔ, η κα.Σπυράκη είπε ότι η συγκεκριμένη εφημερίδα, που διατείνεται ότι εκπροσωπεί την παράταξη, δεν είναι τίποτε άλλο από Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Οι εκδότες της τρώνε με υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ και οι πολίτες που στηρίζουν τη ΝΔ να το γνωρίζουν αυτό» είπε η κα.Σπυράκη.
Όσον αφορά την ένταση στα ελληνοτουρκικά, η εκπρόσωπος της ΝΔ έκανε λόγο για δυσλειτουργία της κυβέρνησης και τόνισε πως είναι απαραίτητο η Ελλάδα να στέλνει σοβαρό και σαφές μήνυμα και επείγει να υπάρξει κυβερνητικός συντονισμός.
Σχολιάζοντας, επίσης, τα όσα συνέβησαν χθες στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, η κα.Σπυράκη δήλωσε πως γίνεται προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης να καλύψει τον κ. Καμμένο.
«Αργά ή γρήγορα οι ευθύνες θα αποδοθούν.
Χθες η επιτροπή βρέθηκε αντιμέτωπη με κοινοβουλευτικό πραξικόπημα» υπογράμμισε η κα.Σπυράκη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης