Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης: Όποτε και αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει – Εφικτή η αυτοδυναμία

Αυγενάκης: Όποτε και αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει – Εφικτή η αυτοδυναμία
Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο διχασμό, εμείς θα επενδύουμε στην ενότητα υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Την εκτίμηση πως όποτε και αν γίνουν οι εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσεις διατύπωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το χθες και η ΝΔ του Κ. Μητσοτάκη το αύριο.
«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ επενδύει στο διχασμό, εμείς θα επενδύουμε στην ενότητα.
Όσο εκείνοι καταστρέφουν, εμείς θα χτίζουμε.
Εκείνοι είναι το χθες και η ΝΔ με τον Κ. Μητσοτάκη είναι το αύριο» είπε ο κ.Αυγενάκης, ο οποίος κατηγόρησε τη κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί στην Αυτοδιοίκηση.
«Έχουν ως στόχο να αλλάξουν τους συσχετισμούς στην Αυτοδιοίκηση και στο γενικότερο πολιτικό τοπίο με σκοπό να προκαλέσει χάος και ακυβερνησία.
Όμως όποτε κι αν γίνουν εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις χάσει.
Οι απεγνωσμένες προσπάθειες των κύριων Σκουρλέτη και Πολάκη, δεν είναι παρά μια ακόμη επιχείρηση προορισμένη σε αποτυχία για να ανοίξει σενάρια για το πώς θα αλλάξει το εκλογικό σύστημα» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ, ο οποίος εκτίμησε πως είναι εφικτός ο στόχος της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές.
Ερωτηθείς σχετικά με τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Κυριακή 13/5, ο κ.Αυγενάκης εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, τονίζοντας ότι οι εγγραφές έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης