Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας για Τσίπρα: Με τη ρητορική του, όταν χάσει τις εκλογές, θα πρέπει να παραιτηθεί

Πέτσας για Τσίπρα: Με τη ρητορική του, όταν χάσει τις εκλογές, θα πρέπει να παραιτηθεί
Δεν γίνεται καμία εκλογική προετοιμασία στο υπουργείο Εσωτερικών είπε ο κ.Πέτσας
Σχετικά Άρθρα

Με τη ρητορική που χρησιμοποιεί ο κ.Τσίπρας θα πρέπει, όταν χάσει τις επόμενες εκλογές, να παραιτηθεί από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.
«Θα περιμένουμε να δούμε τον κ. Τσίπρα τι θα κάνει όταν θα χάσει τις επόμενες εκλογές.
Όταν ζητάει να φύγει μια κυβέρνηση γιατί θεωρεί ότι απέτυχε, όταν ζητά μετ’ επιτάσεως πρόωρες εκλογές γι αυτό, όταν γίνουν εκλογές θα πρέπει οι ίδιος να αποχωρήσει αν δεν κερδίσει αυτό το στοίχημα», είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Πέτσας.
Όπως είπε, δεν γίνεται καμιά εκλογική προετοιμασία στο υπουργείο Εσωτερικών, ούτε υπάρχει και καμιά σκέψη για αλλαγή στο χρόνο διεξαγωγής τους, επισημαίνοντας πως μόλις πριν από μερικές ημέρες ο ίδιος ο πρωθυπουργός είπε πως οι κάλπες θα στηθούν στην τετραετία.
Για τον εκλογικό νόμο, ο κ. Πέτσας τόνισε ότι δεν θα αλλάξει.
«Ψηφίστηκε από αυτή την κυβέρνηση, είναι λιγότερο ενισχυμένος, αλλά η κυβέρνηση εκτιμά ότι το στοίχημα της αυτοδυναμίας θα κερδηθεί» είπε ο κ.Πέτσας.

Στήριξη για ενεργειακή κρίση

Όπως είπε ο κ.Πέτσας, η κυβέρνηση από το Σεπτέμβριο και μετά στηρίζει συνεχώς νοικοκυριά και επιχειρήσεις λόγω της αύξησης του ενεργειακού κόστους.
«Συνολικά έχουμε δώσει 2 δισ. ευρώ, πάνω από μια μονάδα του ΑΕΠ για τη στήριξη, είτε μέσω επιδότησης στο ρεύμα και το αέριο ή για την αναπροσαρμογή στους στους αγρότες και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε» τόνισε ο κ.Πέτσας.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι το οικονομικό επιτελείο μπορεί να στηρίξει την οικονομία για όσο χρειαστεί γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη πια στην ελληνική οικονομία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης