Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πόλεμος» δηλώσεων Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με προεκλογικό «άρωμα»

«Πόλεμος» δηλώσεων Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ με προεκλογικό «άρωμα»
Κόντρα Οικονόμου - Τσίπρα με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο
Σχετικά Άρθρα

«Φωτιά» στην αντιπαράθεση Κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έβαλε η ομιλία του Πρωθυπουργού στο Ευρωκοινοβούλιο και ειδικά οι αναφορές του για τη διαχείριση του μεταναστευτικού και την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα.
«Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Orban θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο», σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ αναφέρει ότι «μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για τη κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την «Αυγή» και τη «Δημοκρατία» στο Ευρωκοινοβούλιο».
Και σχολιάζει ο κ. Τσίπρας: «Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: Κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα…».
«Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη», συνεχίζει στο ίδιο πνεύμα, «που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική «Αυγή», που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει».
Σε δήλωσή του ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, αντέτεινε:
«Ο κ. Τσίπρας ενοχλείται έντονα όταν ο Πρωθυπουργός αποδομεί, με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο, το αφήγημα που έχει υιοθετήσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.
Ένα αφήγημα που επιχειρεί, με μονομερή και αβάσιμα στοιχεία, να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τη διεθνή εικόνα της Πατρίδας μας.
Ο Πρωθυπουργός έδειξε σε όλους ότι στην Ελλάδα όποιος θέλει μπορεί να γράφει και να λέγει ό,τι θέλει.
Όσο για την «Αυγή», ο μοναδικός που παρά λίγο να διακόψει την κυκλοφορία της ήταν ο ιδιοκτήτης της, δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

Advertisement -->