Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δένδιας: Αστείο να μας κατηγορούν οι Τούρκοι για προκλητικές δηλώσεις

Δένδιας: Αστείο να μας κατηγορούν οι Τούρκοι για προκλητικές δηλώσεις
Δεν μπορεί η Τουρκία να φτιάξει τους δικούς της κανόνες διανομής, κατανομής και δημιουργίας ζωνών στη θάλασσα είπε ο κ. Δένδιας
Σχετικά Άρθρα

Είναι αστείο να μας κατηγορούν οι Τούρκοι για προκλητικές δηλώσεις υποστήριξε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αναφέροντας πως η κυβέρνηση έχει καταφέρει να υπάρχει ένας πολιτισμένος διάλογος στα θέματα με την Τουρκία και μια αρκετά ομόφωνη προσέγγιση στο θέμα.
«Η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζει μια πρωτοφανή πρόκληση, είναι αστείο να μας κατηγορεί η Τουρκία για προκλητικές δηλώσεις, την στιγμή που εμείς επαναλαμβάνουμε αυτά που λένε οι Τούρκοι, ουδείς Έλληνας έχει αρθρώσει το παραμικρό ως πρόκληση για την Τουρκία» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Δένδιας, επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να υπάρχει πολιτισμένος διάλογος και μια αρκετά ομόφωνη προσέγγιση στο θέμα.

Δεν μπορεί να κάνει δικούς της κανόνες

Αναφερόμενος στο τουρκολιβυκό μνημόνιο σημείωσε ότι ανατρέχει σε μια νοοτροπία Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπούς και ξεκαθάρισε πως η Τουρκία δεν μπορεί να φτιάξει δικούς της κανόνες διανομής, κατανομής και δημιουργίας ζωνών στη θάλασσα.
Αναφερόμενος στο πρόσφατο ταξίδι του στην Ουκρανία είπε πως υπάρχει από την πλευρά της Ουκρανίας μια αισιοδοξία, παρά το γεγονός, όπως είπε, ότι κατά την παραμονή του στο Κίεβο, η πόλη υπέστη πυραυλική επίθεση από 7 πυραύλους κρουζ, εκ των οποίων οι τέσσερις καταρρίφθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης