Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου: Πρόλογος ήττας για τον Τσίπρα η πρόταση δυσπιστίας – Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις

Οικονόμου: Πρόλογος ήττας για τον Τσίπρα η πρόταση δυσπιστίας – Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις
Υπάρχει έστω ένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με όσα του καταμαρτυρεί ο Τσίπρας διερωτάται ο κ.Οικονόμου
Σχετικά Άρθρα
Για πρόλογο ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα κάνει λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Οικονόμου με αφορμή την πρόταση δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.
«H συζήτηση σχετικά με την πρόταση δυσπιστίας είναι σε πλήρη εξέλιξη και συνιστά ευκαιρία συνολικής αποτίμησης, όπως τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας για τον πρόλογο νέας ήττας για τον κ Τσίπρα» , είπε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κ.Οικονόμου, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για παράσταση και επέμεινε ότι «δίνεται ευκαιρία για σύγκριση σε όλα, ώστε να φανεί γιατί επιλέγει η Αξιωματική Αντιπολίτευση το γήπεδο της τοξικότητας και της λάσπης».
Ο κ.Οικονόμου υπογράμμισε ότι ο κ. Τσίπρας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε 3 κυρίως ενότητες, στο θέμα των παρακολουθήσεων, καθώς όπως είπε, έχει προκύψει ζήτημα Σαγιά – Πιτσιόρλα, στην αλλαγή του ποινικού κώδικα και παραγραφή διάταξης σχετικά με κακόβουλα λογισμικά που έγινε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στην παρακολούθηση του ΚΚΕ επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε, ο κ. Τσίπρας πρέπει να δώσει απαντήσεις σχετικά με το αν είχε άδεια να διακινεί προσωπικά δεδομένα κι αν αναφέρονταν τα 6 ονόματα στην επιστολή Ράμμου, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Υπάρχει έστω και ένα στοιχείο που να συνδέει τον πρωθυπουργό με όσα του καταμαρτυρεί;
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης δεν έχει πρώτη ύλη να αντιπολιτευτεί στα μεγάλα ζητήματα και φιλοτεχνεί ακατάσχετη υποσχεσιολογία, ατεκμηρίωη σκανδαλολογία και σεναριολογία που θα συνιστούν το παζλ μέχρι τις εκλογές» είπε ο κ.Οικονόμου, αναφέροντας πως αύριο Παρασκευή η κυβέρνηση θα ξαναπάρει ψήφο εμπιστοσύνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης