Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρυσοχοΐδης για Σπαρτιάτες: H βία δεν έχει θέση ούτε μέσα στη Βουλή, ούτε στη Δημοκρατία

Χρυσοχοΐδης για Σπαρτιάτες: H βία δεν έχει θέση ούτε μέσα στη Βουλή, ούτε στη Δημοκρατία
Επέκρινε τις δηλώσεις στήριξης στον Ηλία Κασιδιάρη εκ μέρους βουλευτών των Σπαρτιατών ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης
«Η βία δεν έχει θέση ούτε μέσα στη Βουλή, ούτε στη Δημοκρατία. Να τελειώνουμε με αυτά», τόνισε ο υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ασκώντας ουσιαστικά κριτική στις δηλώσεις στήριξης στον έγκλειστο στις φυλακές, Ηλία Κασιδιάρη, από βουλευτές του κόμματος των «Σπαρτιατών».
«Ο ελληνικός λαός τα τιμώρησε αυτά τα φαινόμενα, εξαφάνισε την Χρυσή Αυγή, η οποία δεν είναι στο Κοινοβούλιο αυτή τη στιγμή και ο ελληνικός λαός, μετά από μια περιπέτειες, δυσκολίες, κρίση επί πολλά χρόνια την προηγούμενη δεκαετία, ξαναμπήκε σε μία νέα πορεία αισιοδοξίας, ανόδου της οικονομίας και ευημερίας. Θεωρώ ότι όλος ο πολιτικός κόσμος πήρε μαθήματα από εκείνη την περίοδο και είμαστε σταθερά κάθε μέρα υπέρ της προσπάθειας να ενδυναμώσουμε τη Δημοκρατία» υπογράμμισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια, του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για το ΕΣΥ και την στελέχωση των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ.
Επιπλέον έστρεψε τα βέλη του σε βουλευτές του κόμματος των Σπαρτιατών αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λίγο πολύ, εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος των Σπαρτιατών εκθειάζοντας τον Κασιδιάρη, ο οποίος είναι έγκλειστος αυτή τη στιγμή στη φυλακή – αλλά αυτό δεν με αφορά, γιατί η δικαιοσύνη θα κρίνει για το ποινικό μέρος. Αυτό όμως με το οποίο ασχολούμαι, είναι ότι πολλοί από εμάς εδώ μέσα βιώσαμε τα προηγούμενα χρόνια τη βία, λεκτική και όχι μόνο, βιώσαμε δολοφονίες αθώων παιδιών, ο Παύλος Φύσσας, δυο νέα 20χρονα παιδιά που ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής και προστάτευαν τα γραφεία τους στο Νέο Ηράκλειο και χάθηκαν δολοφονούμενοι και είχαμε διαρκώς βίαια επεισόδια και άσκηση βίας. Η βία δεν έχει θέση, ούτε μέσα στη Βουλή, ούτε στη Δημοκρατία. Να τελειώνουμε με αυτά» κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης