Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βελόπουλος: Πώς γίνεται η Δύση να χτυπάει μόνο τους ορθόδοξους αλλά στα ελληνοτουρκικά να παίρνει το μέρος της Τουρκίας;

Βελόπουλος: Πώς γίνεται η Δύση να χτυπάει μόνο τους ορθόδοξους αλλά στα ελληνοτουρκικά να παίρνει το μέρος της Τουρκίας;
Τα βέλη του στην γεωπολιτική στρατηγική της Δύσης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Βελόπουλος αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, σε μεροληψία υπέρ της Τουρκίας
Οξειά κριτική άσκησε με ανάρτησή του στο Twitter ο Κυριάκος Βελόπουλος στις στρατηγικές επιλογές της Δύσης και του ΝΑΤΟ, που όπως λέει «πάντα χτυπάει τους ορθόδοξους» αλλά την ίδια στιγμή «παίρνουν το μέρος των Τούρκων».
Ειδικότερα, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης «βλέπει» θρησκευτικά κίνητρα πίσω από τα χτυπήματα του ΝΑΤΟ, υπενθυμίζοντας τόσο τον πόλεμο στην Γουγκοσλαβία όσο και τον πρόφατο πόλεμο στην Ουκρανία όπου «βάζουν Ουκρανους να σκοτώνονται με Ρώσους».
Με άλλα λόγια, ο κ. Βελόπουλος διακρίνει σκοπιμότητα πίσω από τις επιθέσεις σε «ορθόδοξους» όπως λέει «λαούς».
Παρά ταύτα επισημαίνει την αντίφαση μεταξύ αυτής της σκοπιμόητας και του γεγονότος ότι οι αξιωματούχοι της Δύσης «Στις προκλήσεις των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας , παίρνουν το μέρος των Τούρκων».
Τέλος, επισημαίνει και το παράδειγμα των πρόσφατων εντάσεων στην Αφρική όπου, όπως τονίζει «δεν τους νοιάζει που σφάζονται οι χριστιανοί».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Βελόπουλου:

«Πώς γίνεται η "δύση " πάντα να χτυπά ορθόδοξους λαούς;1) βομβαρδισμος της ορθόδοξης Γιουγκοσλαβίας(Σέρβοι 2) βάζουν Ουκρανους να σκοτώνονται με Ρώσους (ορθόδοξοι και οι δύο λαοί) 3)Στις προκλήσεις των Τούρκων εναντίον της Ελλάδας , παίρνουν το μέρος των Τούρκων!4)Στην Νιγηρία και στην υπόλοιπη Αφρικη, δεν τους νοιάζει που σφάζονται οι χριστιανοί .ΠΩΣ ΓΊΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; Μόνο ...» 



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης