Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αχτσιόγλου: Εγγυώμαι την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Ορθά ο Τσίπρας κρατά στάση ουδετερότητας

Αχτσιόγλου: Εγγυώμαι την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ – Ορθά ο Τσίπρας κρατά στάση ουδετερότητας
Την Κυριακή εκλέγουμε αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι σοβαρός ο ρόλος είπε η κα.Αχτσιόγλου
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως εγγυάται την ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ την επομένη των εκλογών για την ανάδειξη του νέου προέδρου διατύπωσε η Έφη Αχτσιόγλου, η οποία τόνισε πως ορθά ο Αλέξης Τσίπρας κρατά στάση ουδετερότητας.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην τοποθέτηση του κ.Κασσελάκη ότι τα Κατεχόμενα είναι κρατίδιο των Τούρκων, η κα.Αχτσιόγλου έκανε λόγο για σοβαρό ατόπημα.
Ερωτηθείσα εάν η τοποθέτησή του δείχνει άγνοια, η κα. Αχτσιόγλου απάντησε πως δεν θέλει να χρησιμοποιήσει αυτή τη λέξη, όμως πρόσθεσε ότι η χτεσινή τοποθέτησή του «δείχνει ότι υπάρχει κάποια έλλειψη μάλλον κρίσιμη».
«Την Κυριακή εκλέγουμε αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσουμε τη σοβαρότητα αυτού του ρόλου.
Ο ή η αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να έχει βασικά χαρακτηριστικά, όπως γνώση, πολιτικό σχέδιο και κοινοβουλευτική παρουσία και εμπειρία, στοιχεία αναγκαία αυτά για να είμαστε στιβαροί και αξιόπιστοι» είπε η κα.Αχτσιόγλου.

Για τη στάση Τσίπρα

Σε ερώτηση για τη στάση που τηρεί ο Αλέξης Τσίπρας και για το ότι δεν έχει τοποθετηθεί στα όσα της καταλογίζουν ότι τον υπονόμευσε, η κα.Αχτσιόγλου είπε ότι πρόκειται για μείζον θέμα που τελικά ακουμπά τον ίδιο τον κ. Τσίπρα.
«Επέλεξε μια στάση σιωπής ο Αλέξης Τσίπρα και είναι συνεπής σε αυτή, όποια παρέμβαση κι αν έκανε θα ήταν επικαθοριστική στη εκλογική διαδικασία.
Ορθώς κρατά στάση ουδετερότητας.
Ο σεβασμός στον Αλέξη Τσίπρα είναι ο σεβασμός στη θέση να είναι ουδέτερος» υποστήριξε η κα.Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι η ίδια μπορεί να εγγυηθεί μια νικηφόρα πορεία για την παράταξη και πρόσθεσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι σημαντικό να ασκεί μαχητική αντιπολίτευση και στη Βουλή.

Ενότητα

Σε ερώτηση αν τη Δευτέρα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ενωμένος κι αν η ίδια σε περίπτωση που κερδίσει θα συναντηθεί με τον κ. Κασσελάκη απάντησε ότι «τη Δευτέρα θα τους συναντήσω όλους αν εκλεγώ».
«Η ενότητα σε ό,τι με αφορά είναι εγγυημένη, είναι αναγκαία και ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής, αλλιώς δεν μπορούμε να έχουμε κυβερνητική δυνατότητα» υποστήριξε η κα.Αχτσιόγλου, τονίζοντας ότι ενότητα θα υπάρξει με δύο βασικές προϋποθέσεις, τη συμφωνία πάνω στο πολιτικό πλαίσιο και το τέλος των ανθρωποφαγικών συκοφαντικών επιθέσεων.

Τι είπε για Πολάκη

Σε ερώτηση αν τέτοιες επιθέσεις εκπορεύονται από τον κ. Κασσελάκη απάντησε «όχι από τον κ. Κασσελάκη, αλλά ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό του, ο Παύλος Πολάκης είναι πρόσωπο με μόνιμα υβριστική τακτική».
«Αυτός είναι ένας κατήφορος, πρέπει να σταματήσει, όλοι έχουμε μνήμη των εμπρηστικών τοποθετήσεών του» είπε η κα.Αχτσιόγλου, λέγοντας ότι είναι αντιστρέψιμο το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, και ότι έχει αποδείξει πως είναι στρατιώτης της παράταξης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης