Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σε υψηλά 31 μηνών η Ελλάκτωρ – Προς πέμπτη ανοδική συνεδρίαση

Σε υψηλά 31 μηνών η Ελλάκτωρ – Προς πέμπτη ανοδική συνεδρίαση
H πρόταση εξαγοράς του ομολόγου και τα κεφάλαια που θα μπουν στην εταιρεία από το deal με τη Motor Oil θα αλλάξουν την εικόνα του ισολογισμού, ενώ σημαντική θα είναι και η εξοικονόμηση τόκων
Σχετικά Άρθρα

Υψηλότερα σκαρφαλώνει η μετοχή της Ελλάκτωρ, η οποία συμπληρώνει πέντε συνεχόμενες ανοδικές συνεδριάσεις και βρίσκεται σε υψηλά 31 μηνών.
Ο τίτλος είναι στα 1,90 ευρώ με άνοδο 3,8% και χαμηλό όγκο συναλλαγών 82 χιλ. τεμάχια.
Από την αρχή του έτους καταγράφει άνοδο σχεδόν 50%.
Η Reggeborg μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης, ελέγχουν σημαντικό ποσοστό και μαζί με τη Motor Oil και το fund που στηρίζει τη διοίκηση έχει περιοριστεί σημαντικά η ελεύθερη διασπορά.
Παράλληλα η πρόταση εξαγοράς του ομολόγου και τα κεφάλαια που θα μπουν στην εταιρεία από το deal με τη Motor Oil θα αλλάξουν την εικόνα του ισολογισμού, ενώ σημαντική θα είναι και η εξοικονόμηση τόκων.
Να σημειωθεί πως κάποιες πληροφορίες αναφορικά με το διαγωνισμό της Αττικής Οδού και τις προοπτικές της Ελλάκτωρ, προφανώς και δεν ευσταθούν καθώς είναι αρκετά νωρίς. 
Στελέχη της αγοράς έχουν εκφραστεί θετικά συνολικά για τις προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου, λόγω των μεγάλων έργων που αναμένονται.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης