Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Υψηλό 8 μηνών για Τιτάν - Βελτιώνεται η ορατότητα της μετοχής μετά την πολύμηνη πτώση

tags :
Υψηλό 8 μηνών για Τιτάν - Βελτιώνεται η ορατότητα της μετοχής μετά την πολύμηνη πτώση
Μπήκαν σε ισχύ και οι διοικητικές αλλαγές που είχαν ανακοινωθεί από την εταιρεία με τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο να διαδέχεται τον Τάκη Αράπογλου στη θέση του Προέδρου.
Σχετικά Άρθρα
Μετά από μία πολύμηνη περίοδο πτώσης από τα υψηλά των 18 ευρώ που είχε γράψει η μετοχή της Τιτάν τον Μάιο του 2021 και η πτώση ολοκληρώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο λίγο κάτω από 11 ευρώ, η μετοχή φαίνεται πως μπήκε δυναμικά στη νέα χρονιά.
Σήμερα ενισχύθηκε +4,54% στα 13,36 ευρώ με όγκο συναλλαγών στα 132 χιλ. τεμάχια.
Η μετοχή είχε απασχολήσει τη χρηματιστηριακή κοινότητα με τη συμπεριφορά της καθώς τα αποτελέσματα που δημοσίευε έδειχναν ανάκαμψη αλλά οι αναλυτές ήταν επιφυλακτικοί λόγω της ενεργειακής κρίσης, του υψηλού μεταφορικού κόστους αλλά και των τιμών των πρώτων υλών.
Το επενδυτικό πρόγραμμα ωστόσο στις ΗΠΑ είναι μεγάλο και θα δώσει μακροπρόθεσμα τζίρο στον όμιλο, έλεγε η διοίκηση στις τηλεδιασκέψεις ενώ και στην Ελλάδα θα γίνουν μεγάλες επενδύσεις.
Εσχάτως υπάρχει και μία αλλαγή στάσης από κάποιους αναλυτές που περιμένουν ανάκαμψη της μετοχής.
Από την άλλη μπήκαν σε ισχύ και οι διοικητικές αλλαγές που είχαν ανακοινωθεί από την εταιρεία με τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο να διαδέχεται τον Τάκη Αράπογλου στη θέση του Προέδρου.
Σημειώνεται τέλος πως όλους τους προηγούμενους μήνες τόσο οι βασικοί μέτοχοι όσο και η ίδια η εταιρεία αγόραζαν μετοχές.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης