Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

XA: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα των ΟΤΕ και ΔΕΗ

XA: Τάση από τις αγορές του εξωτερικού – Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα των ΟΤΕ και ΔΕΗ
Οι ευρωπαϊκές αγορές ετοιμάζονται για ένα ακόμη επιφυλακτικό άνοιγμα
Σχετικά Άρθρα

Στην πορεία των ευρωπαϊκών αγορών θα είναι και σήμερα στραμμένο το βλέμμα των επενδυτών μετά και την υποβάθμιση της οικονομίας των ΗΠΑ από τη Fitch, η οποία προκάλεσε και μεγάλες αντιδράσεις και έφερε σημαντική πίεση στα χρηματιστήρια.
Παράλληλα το βλέμμα θα είναι εστιασμένο και στα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου που ανακοινώνουν οι εγχώριες εισηγμένες.
Πριν το άνοιγμα δημοσιεύει δεύτερο τρίμηνο ο ΟΤΕ και μετά το κλείσιμο η ΔΕΗ.
Οι ευρωπαϊκές αγορές ετοιμάζονται για ένα ακόμη επιφυλακτικό άνοιγμα, ενώ για τις ελληνικές μετοχές δεν αποκλείεται μία ήπια ανάκαμψη, αν το επιτρέψουν οι ξένες αγορές.

Eurobank Equities
Σήμερα τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ένα επιφυλακτικό άνοιγμα καθώς οι επενδυτές προσπαθούν να αφομοιώσουν την ανάγνωση της υποβάθμισης των ΗΠΑ και να αναλύσουν τα αποτελέσματα των εταιρειών.

Optima Bank
Περιμένουμε πως η διάθεση για αποφυγή ανάληψης ρίσκου να συνεχιστεί και σήμερα. ΔΕΗ και ΟΤΕ στο επίκεντρο.

Piraeus Securities
Θα περιμέναμε πως η αβεβαιότητα στο εξωτερικό θα διατηρήσει τη μεταβλητότητα στην αγορά σήμερα. Ο ΟΤΕ και η ΔΕΗ θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς θα ανακοινώσουν τα αποτελέσματά τους για το δεύτερο τρίμηνο του 2023.

Euroxx
Σήμερα το ενδιαφέρον θα είναι στα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου του ΟΤΕ και της ΔΕΗ.

Beta
Αναμένεται ανάκαμψη στη σημερινή συνεδρίαση αν και με ήπιο ρυθμό, με τη μεταβλητότητα να παραμένει, δεδομένων των φόβων στο μακροοικονομικό μέτωπο μετά την υποβάθμιση των ΗΠΑ από τη Fitch. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ΟΤΕ και ΔΕΗ, οι οποίες ανακοινώνουν αποτελέσματα πρώτου εξαμήνου.

Κύκλος
Η ∆ΕΗ και ο ΟΤΕ ανακοινώνουν σήμερα τα εξαμηνιαία αποτελέσματά τους. Κλυδωνισμούς προκαλεί στη Wall Street η υποβάθμιση της Fitch, στο -2,2% υποχώρησε ο Nasdaq. Πλησιέστερη στήριξη του Γ.∆. στο Χ.Α. οι 1.300 μονάδες και ακολουθεί η ισχυρότερη στις 1.268 μονάδες

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης