Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Οριστική η αποχώρηση του Π. Χριστοδούλου από τον όμιλο της Εθνικής - Επιβεβαίωση bankingnews

Οριστική η αποχώρηση του Π. Χριστοδούλου από τον όμιλο της Εθνικής - Επιβεβαίωση bankingnews
Στις 27/4, o Πέτρος Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης
Οριστικά αποχωρεί από τον όμιλο της Εθνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, καθώς παραιτήθηκε από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της τράπεζας, όσο και από τον Αστέρα, επιβεβαιώνοντας τα όσα είχε αναφέρει από τις 27/4 το www.bankingnews.gr.

Η ανακοίνωση της Εθνικής
Η Εθνική Τράπεζα ενημερώνει ότι κατά τη σημερινή (30/4/2015) συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, ανακοινώθηκε η παραίτηση του κ. Πέτρου Χριστοδούλου, μη Εκτελεστικού Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας.

Τι έχει αναφέρει από τις 27 Απριλίου το www.bankingnews.gr
Οριστικά αποχωρεί από τον όμιλο της Εθνικής ο Πέτρος Χριστοδούλου, πρώην αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, καθώς παραιτήθηκε από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της τράπεζας, όσο και από τον Αστέρα.
Κατά έναν παράδοξο τρόπο, ενώ ο Π. Χριστοδούλου είχε αποχωρήσει από την Εθνική, παρέμενε στο ΔΣ ως μη εκτελεστικό μέλος.
Οι διοικητικές αλλαγές που σημειώθηκαν εσχάτως στην Εθνική Τράπεζα άλλαξαν τις ισορροπίες και ο Π. Χριστοδούλου παραιτήθηκε από μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της τράπεζας, όσο και από τον Αστέρα.
Στις 27/4, o Πέτρος Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης.
Κατόπιν αυτού το διοικητικό συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε σε σώμα εκλέγοντας νέο πρόεδρο αυτού τον Παύλο Μυλωνά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης