Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ικανοποιητική συμφωνία του Union για τους 40 εργαζόμενους της Eurobank που μετακινούνται στην Wordline

Ικανοποιητική συμφωνία του Union για τους 40 εργαζόμενους της Eurobank που μετακινούνται στην Wordline

Κατοχυρώθηκαν όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των προς μετακίνηση 40 εργαζομένων της Τράπεζας

Αίσιο τέλος είχε η διαβούλευση της Διοίκησης της Eurobank με το αντιπροσωπευτικό σωματείο των εργαζομένων της (Union Eurobank) για τα θέματα του Προσωπικού της Μονάδας που είχε την διαχείριση των P.O.S. και των καρτών της Τράπεζας στο Retail Banking (Merchant Acquiring Business).

Στις 06/12/2021 συμφωνήθηκε να μεταβιβαστεί αυτή η Μονάδα της Τράπεζας στην γαλλική Worldline που έχει δεσπόζουσα θέση στην Παγκόσμια Αγορά σε payment & transactional services.
Κατοχυρώθηκαν όλα τα εργασιακά, μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των προς μετακίνηση 40 εργαζομένων της Τράπεζας και επιπλέον:

  • Θα δοθεί σε όλους αύξηση μισθού κατά 20%.
  • Θα χορηγηθεί bonus, ισόποσο με 18 έως 25 μισθούς στους χαμηλόμισθους.
  • Θα εξακολουθήσουν χορηγούμενα τα Ομαδικά Ασφαλιστικά Προγράμματα Ζωής, Υγείας (Νοσοκομειακό), αλλά και το Συνταξιοδοτικό με τους ίδιους όρους.
  • Θα εξακολουθήσουν χορηγούμενες όλες οι οικειοθελείς παροχές σε είδος (εταιρικό αυτοκίνητο, έξοδα βενζίνης/κίνησης, έξοδα περιποίησης πελατείας, εταιρικό κινητό τηλέφωνο).
  • Θα διατηρηθεί η ευνοϊκή τιμολογιακή πολιτική, δανείων-πιστωτικών καρτών του Προσωπικού, όπως ήταν στην Eurobank.
  • Θα εξακολουθήσει χορηγούμενο το Επίδομα του Βρεφονηπιακού Σταθμού.
  • Θα εξακολουθεί να ισχύει η Κλαδική Σ.Σ.Ε. Ο.Τ.Ο.Ε-Τραπεζών που θα υπογραφεί εντός του 2022, έως την λήξη της, όπως και η Επιχειρησιακή Σ.Σ.Ε. που έχει υπογραφεί στις 09/06/2021, έως την λήξη της (09/06/2024).

Με ομόφωνη απόφαση του το Δ.Σ. του Union Eurobank θεωρεί την ως άνω Συμφωνία με την Τράπεζα ως πολύ ικανοποιητική και πιο ανταγωνιστική από όλες τις άλλες αντίστοιχες στα προβλεπόμενα οικονομικά κίνητρα μετακίνησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης