TV or not TV

Λούκα Λούτενμπαχ: Swiss Air και Red Bull τα δίνουν...όλα στον viral οπαδό!

Λούκα Λούτενμπαχ: Swiss Air και Red Bull τα δίνουν...όλα στον viral οπαδό!
Δεν σταματούν οι εταιρίες να προσεγγίζουν τον Ελβετό οπαδό η μία μετά την άλλη μετά τη viral αντίδρασή του στο παιχνίδι με τη Γαλλία...

H τρομερή εξέλιξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ελβετία και Γαλλία, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεπηρέαστο το κοινό. Τα δύο γκολ από το  αουτσάιντερ σε διάστημα 10 λεπτών και η τελική πρόκρισή του στην διαδικασία των πέναλτι, θα έκαναν οποιονδήποτε να…παραμιλά!

Ο τηλεοπτικός φακός που ήταν υπεύθυνος για την εικόνα του αγώνα, «έπιασε» την απόλυτη αντίθεση συναισθημάτων ενός οπαδού στις κερκίδες της «Αρένα Νασιονάλα» στο Βουκουρέστι. Ο υποστηρικτής των Ελβετών, αντικρίζοντας τον Πογκμπά να διαμορφώνει το 3-1 στο 80ο λεπτό μοιάζει απαρηγόρητος, ωστόσο η επόμενη σκηνή θυμίζει…άλλο πρόσωπο!

Το γκολ της «λύτρωσης» στο 91ο λεπτό που έστειλε την Ελβετία στην παράταση, οδήγησε και στο δικό του ξέσπασμα.  Έβγαλε την μπλούζα του, φώναξε, πανηγύρισε έξαλλα για την ομάδα του και προκάλεσε ντελίριο στα social media με τις viral σκηνές του.

To όνομά του; Λούκα Λούτενμπαχ. Η μετάβασή του από την ποδοσφαιρική «κόλαση» στον «παράδεισο», τον κατέστησε μέσα σε μόλις λίγες ώρες, ως μία από τις πιο…διάσημες αναζητήσεις της Google. Ο 28χρονος λατρεύτηκε από τους συμπατριώτες του και φαίνεται η όλη ιστορία να τον ευνοεί πραγματικά.

Η Ελβετική τηλεόραση αναζήτησε το πρόσωπο της κερκίδας και όταν τελικά βρέθηκε μπροστά στον Λούκα, του προσέφερε τα πάντα! Αυτή τη στιγμή, ο πιο γνωστός οπαδός του EURO, θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν τον προημιτελικό με την Ισπανία με εισιτήριο από την Swiss Air. Του χορηγήθηκαν ενεργειακά ποτά από τον «κολοσσό» της Red Bull, ενώ είναι ελεύθερος να διαλέξει όποιον προορισμό θέλει για τις διακοπές του μετά το τέλος της διοργάνωσης, με έξοδα της Swiss Tourist Office!

Μία απλή μέρα στο γήπεδο για χάρη της Εθνικής, μετατρέπεται μέσα σε λίγα λεπτά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις!

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης