World Sports

Virat Kohli - Κρίκετ: «Μας έχουν στερηθεί παιχνίδια προετοιμασίας πρώτης κλάσης»

Virat Kohli - Κρίκετ: «Μας έχουν στερηθεί παιχνίδια προετοιμασίας πρώτης κλάσης»
Ο Virat Kohli εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τα παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας, τόσο στο WTC, όσο και στο επερχόμενο τουρνουά Αγγλίας...

Μετά την ήττα στον τελικό του World Test Championship, το ενδιαφέρον της Ινδίας μετατοπίζεται στην επερχόμενη σειρά της Αγγλίας και ο Virat Kohli εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τις προετοιμασίες της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Η Ινδία συμμετείχε στην πρόσφατη αναμέτρηση τελικού του WTC, χωρίς παιχνίδι «πρώτης γραμμής» στο προηγούμενο πρόγραμμά τους, και βρίσκονται ενώπιον μίας παρόμοιας κατάστασης, καθώς ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν την Αγγλία σε μια σειρά Test πέντε αγώνων τον Αύγουστο.

Λίγο πριν ξεκινήσει το διάλειμμα 3 εβδομάδων και η μετέπειτα επιστροφή στην «φούσκα» για την σειρά της Αγγλίας, η ομάδα των Ινδών καλείται να προετοιμαστεί έχοντας μόνο αγώνες προπόνησης μεταξύ των μελών. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον τελικό του WTC, ο Virat Kohli ρωτήθηκε για την έλλειψη αγώνων πρώτης κατηγορίας -κατά τη διάρκεια της δικής τους προσπάθειας για να συμμετέχουν στην επόμενη διοργάνωση- και εξέφρασε καθαρά την δυσαρέσκειά του.

«Λοιπόν, αυτό δεν εξαρτάται από εμάς», δήλωσε ο Kohli.«Προφανώς θέλαμε παιχνίδια ανάλογου επιπέδου, τα οποία πιστεύω ότι δεν μας έχουν δοθεί. Δεν ξέρω ποιοι είναι οι λόγοι για αυτό».

Πέρα από τις επισημάνσεις αυτές, όμως, η Ινδία ελπίζει να καλύψει το έδαφος  με τις μεταξύ της προπονήσεις και να φανεί εξίσου ανταγωνιστική. Ο αρχικός σχεδιασμός γύρω από το ταξίδι της ομάδας στην Αγγλία είχε μια άνευ προηγουμένου αύξηση- ένα παιχνίδι τεσσάρων ημερών εναντίον της αντίστοιχης Ινδίας Α στο County Ground στο Northamptonshire τον Ιούλιο.

«Εν όψει των πέντε σειρών της Ινδίας εναντίον της Αγγλίας τον Αύγουστο, η ινδική πλευρά του Virat Kohli αντιμετωπίζει την Ινδία Α σε ένα τετραήμερο πρόγραμμα προθέρμανσης που υπόσχεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας κρίκετ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κλαμπ.

Οι δύο αναμετρήσεις εναντίον της Ινδίας Α υποτίθεται ότι θα ήταν πρώτης τάξεως παιχνίδια. Αλλά, το συμβούλιο που είναι υπεύθυνο για τον έλεγχο του κρίκετ στη χώρα, ζήτησε στη συνέχεια από το αντίστοιχο της Αγγλίας να ακυρώσει τους επίσημους, πρώτης τάξεως αγώνες προθέρμανσης που είχαν προγραμματιστεί πριν από τη σειρά, καθώς είχαν πάει με υπερπλήρη ομάδα.

Σταυρούλα Μουστακάτου

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης