Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Δεν αποκλείουν περαιτέρω διολίσθηση οι αναλυτές – Χαμηλός αναμένεται και πάλι ο τζίρος

ΧΑ: Δεν αποκλείουν περαιτέρω διολίσθηση οι αναλυτές – Χαμηλός αναμένεται και πάλι ο τζίρος
Η αντίσταση των 900 μονάδων δεν μπόρεσε να διασπαστεί στη χθεσινή συνεδρίαση ενώ η προσοχή στρέφεται στη στήριξη των 869 μονάδων
Σχετικά Άρθρα

Η χθεσινή κίνηση της αγοράς, διατηρεί τις ανησυχίες για περαιτέρω διολίσθηση στη σημερινή συνεδρίαση.
Η απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος σε συνδυασμό με τις μικτές τάσεις που αναμένονται στις αγορές του εξωτερικού, είναι πιθανό να συνεχίσουν να πιέζουν την εγχώρια αγορά.
Η αντίσταση των 900 μονάδων δεν μπόρεσε να διασπαστεί στη χθεσινή συνεδρίαση ενώ η προσοχή στρέφεται στη στήριξη των 869 μονάδων, σημείο από το οποίο διέρχεται ο κινητός μέσος των 200 ημερών.
Οι μετοχές της Prodea διαπραγματεύονται χωρίς το δικαίωμα στο προμέρισμα των 0,11 ευρώ ανά μετοχή, ενώ σήμερα πραγματοποιείται η Γενική Συνέλευση της Τέρνα Ενεργειακής για τη χρηματική διανομή 0,17 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της εισηγμένης.

Euroxx
Περιμένουμε η απουσία αγοραστικού ενδιαφέροντος να συνεχίσει να πιέζει την αγορά.
Οι όγκοι συναλλαγών αναμένεται να παραμείνουν χαμηλοί.

Eurobank Equities
Για σήμερα τα παράγωγα δείχνουν μικτό άνοιγμα στις αγορές του εξωτερικού λόγω των ανησυχιών αναφορικά με τους κινδύνους από τη μετάλλαξη Omicron και ενόψει των στοιχείων για τον πληθωρισμό.

Beta
Παρά τις απώλειες που κατέγραψαν οι μετοχές χθες περιμένουμε μία σταθεροποιητική συνεδρίαση καθώς οι όγκοι συναλλαγών δεν υποδηλώνουν κάποιο σημαντικό μέγεθος προσφοράς τίτλων.

Merit
Η μακροπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 869 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 869 μονάδες (ΚΜΟ 200) και σημείο αντίστασης οι 900 μονάδες.

Depolas
Η επενδυτική κοινότητα αναμένει μια πιο επιθετική απόσυρση της νομισματικής στήριξης από τις Κεντρικές τράπεζες και κινείται αναλόγως, παρόλο που η εκτιμώμενη οικονομική ανάπτυξη για το 2022 παραμένει άθικτη.
Οι διακυμάνσεις αναμένεται να συνεχιστούν, ενώ υπό αξιολόγηση θα τεθούν τα καθοδικά γυρίσματα του ΓΔΧΑ για περαιτέρω ενίσχυση των θέσεων μας.
Η σημερινή ατζέντα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα στοιχεία βιομηχανικής παραγωγής Οκτωβρίου της Ευρωζώνης και τις τιμές παραγωγού Νοεμβρίου των ΗΠΑ.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης