Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΟΤΕ: Ανακοινώνει την Πέμπτη, ποιες οι εκτιμήσεις...

tags :
ΟΤΕ: Ανακοινώνει την Πέμπτη, ποιες οι εκτιμήσεις...

ΟΤΕ: Aνακοινώνει αποτελέσματα χρήσης 2014 την Πέμπτη πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης.

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ έκθεση: Αυτή της Morgan Stanley σε report με ημερομηνία 19 Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με το διεθνή οίκο τα μακροοικονομικά θέματα αποτελούν βαρίδι για την εταιρία, ωστόσο με βάση τα θεμελιώδη η εισηγμένη είναι ελκυστική.

Η Morgan Stanley εκτιμά πως ο Οργανισμός έχει ακολουθήσει την σωστή στρατηγική καθώς επικεντρώθηκε στο VDSL και στις τηλεοπτικές υπηρεσίες.

Για το 2014 τα κέρδη ανά μετοχή εκτιμώνται στα 0,60 ευρώ και τα έσοδα στα 3,91 δισ. Σε ό,τι αφορά το 2015 εκτιμά κέρδη ανά μετοχή 0,70 ευρώ και έσοδα 3,86 δισ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Στα 12,40 από 12,60 ευρώ μείωσε την τιμή-στόχο για τη μετοχή του η Eurobank Equities σε έκθεσή της στην οποία μειώνει οριακά και τις εκτιμήσεις της για τα μεγέθη 2015 του οργανισμού.

Η Eurobank στην έκθεσή της κάνει λόγο για σταθεροποίηση στην ελληνική αγορά και δύσκολες συνθήκες σε αυτήν της Ρουμανίας.

Παράλληλα, υπογραμμίζει ότι περιμένει οριακή μείωση 2,8% στα ΕΒΙΤDA του Οργανισμού το 2014, τα οποία αναμένεται να διαμορφωθούν στα 1,41 δισ. ευρώ.

Ωστόσο, ο ΟΤΕ αναμένεται ότι θα εμφανίσει ελεύθερες ταμειακές ροές ύψους 520 εκατ. ευρώ, σε ευθυγράμμιση και με το guidance της διοίκησης.

**Περιλαμβάνεται  στις κορυφαίες επιλογές της Euroxx για το 2015 με τιμή-στόχο 12,70 ευρώ.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης