Τελευταία Νέα
Επισημάνσεις για μετοχές

ΔΕΗ: Περίεργα και παράξενα...

tags :
ΔΕΗ: Περίεργα και παράξενα...
ΔΕΗ: Διαβάσαμε πολύ πρόσφατα... Στα 6,20 ευρώ από 13,20 πριν μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή της η IBG σε σχετική έκθεση στην οποία υποβαθμίζει την σύσταση σε Hold, από Buy.Oπως αναφέρει η χρηματιστηριακή, η χαμηλή «ορατότητα» λόγω της μακροοικονομικής αβεβαιότητας αλλά και η ενεργειακή πολιτική της κυβέρνησης βαραίνουν στην αποτίμηση της Επιχείρησης.

ΔΕΗ(Ι): Συνεχίζουμε... Στα 6,10 ευρώ από 6,90 πριν μειώνει την τιμή-στόχο για την μετοχή της η Citigroup σε έκθεση στην οποία υποβαθμίζει τη σύσταση σε Neutral από Buy.

O διεθνής οίκος αποδίδει την πτώση της τιμής της μετοχής στους κινδύνους που συνδέονται με την ελληνική οικονομία παρά με την ίδια την εταιρία.

ΔΕΗ(ΙΙ): Κι αυτά δεν τα αναφέρουμε για να... καταλογίσουμε ευθύνες στους αναλυτές των δύο οίκων, που έχουν την δική τους άποψη-εκτίμηση. Με την μετοχή της στο +3,22% την Πέμπτη, στο +13,72% προχθές και στο +9% χθες στα... 7,5000 ευρώ.

Αλλά για να δείξουμε ότι στο χρηματιστήριο ο δρόμος είναι μοναχικός... Εναπόκειται στο κάθε επενδυτή το πως θα πορευτεί σε αυτό... Μελέτη, όσφρηση και ψυχολογία... Τάχεις προχωράς, δεν τάχεις, τότε... κοίταξε μη χάσεις τα λεφτάκια σου...

Από το σημερινό φύλλο του ''Χ''

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης