Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Χορηγός της «Spetses Mini Marathon» η ING Ελλάδος

tags :
Χορηγός της «Spetses Mini Marathon» η ING Ελλάδος
H ING Ελλάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «Ζήσε Υπεύθυνα» που υλοποιεί στην Ελλάδα, στηρίζει με Χρυσή Χορηγία τη διοργάνωση «Spetses Mini Marathon», η οποία θα πραγματοποιηθεί στις Σπέτσες την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε απόλυτη αρμονία με τον Όμιλο ING, ο οποίος στηρίζει σε παγκόσμιο επίπεδο μεγάλες διοργανώσεις μαραθωνίων, η ING Ελλάδος συνεχίζει σε τοπικό επίπεδο την ενεργό υποστήριξη τέτοιου είδους πρωτοβουλιών, συμμετέχοντας ενεργά με χρυσή χορηγία στη διοργάνωση του «Spetses Mini Marathon». Στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η ανάδειξη του αθλητικού και ομαδικού πνεύματος και της υγιεινής ζωής.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Όμιλος ING αναλαμβάνει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες σε ολόκληρο τον κόσμο, όπως στους «ΙΝG New York Marathon», «ING Miami Marathon» και «ING Europe Marathon», με τους οποίους έχει συνδεθεί άμεσα η επωνυμία της.
Η διοργάνωση «Spetses Mini Marathon» αποτελεί τον πρώτο αγώνα μαζικού αθλητισμού που θα λάβει χώρα στο νησί των Σπετσών. Πρόκειται για μια διοργάνωση που περιλαμβάνει δύο διαδρομές, μία των 26 χλμ. και μια των 5 χλμ. και έχει σχεδιαστεί με τα πρότυπα μαραθωνίων που διεξάγονται στο εξωτερικό, όπως αυτός των Alpes Maritimes, που συνδέει τη Νίκαια με τις Κάννες, στη γαλλική Ριβιέρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης