Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή των νέων μετοχών της Οlympic Catering και Πήγασος Εκδοτική

tags :
ΧΑ: Ενέκρινε την εισαγωγή των νέων μετοχών της Οlympic Catering και Πήγασος Εκδοτική
Η Επιτροπή Εισαγωγών & Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των:
- 13.915.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «OLYMPIC CATERING Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 30η Μαΐου 2012.
- 9.375.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», νέας ονομαστικής αξίας εκάστης € 5,00, που προέκυψαν από το Reverse Split των μετοχών της, σε αντικατάσταση των υφισταμένων 46.875.000 κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας. Ως ημερομηνία προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης των υφισταμένων μετοχών της εταιρίας ορίστηκε η 1η Ιουνίου 2012. Δικαιούχοι των νέων μετοχών είναι οι εγγεγραμμένοι στα αρχεία του Σ.Α.Τ. ως κάτοχοι των μετοχών κατά την 6η Ιουνίου 2012.  Επίσης, η Επιτροπή ενημερώθηκε για την ακόλουθη μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής της ιδίας εταιρίας από € 5,00 σε € 0,30. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών με τελική νέα ονομαστική αξία εκάστης € 0,30 ορίστηκε η 8η Ιουνίου 2012.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης