Συνέχεια του «ράλι» στα κρυπτονομίσματα – Στα 248 δισ. δολάρια η αξία του κλάδου

Συνέχεια του «ράλι» στα κρυπτονομίσματα – Στα 248 δισ. δολάρια η αξία του κλάδου
Συνέχεια του «ράλι» στα ψηφιακά νομίσματα 
Ανοδικά κινούνται και σήμερα (15/5) οι τιμές των ψηφιακών νομισμάτων, με στήριξη από την αβεβαιότητα στις αγορές και την ανανεωμένη εμπιστοσύνη των επενδυτών στον κλάδο.
Η συνολική αξία του κλάδου ανέρχεται σε 248,1 δισεκ. δολάρια, έχοντας ενισχυθεί κατά περίπου 80 δισεκ. σε μία μόλις εβδομάδα.
Βέβαια, παραμένει πολύ χαμηλότερα από το ρεκόρ των 900+ δισεκ. δολαρίων τον Δεκέμβριο 2017.
Ο όγκος συναλλαγών 24ώρου παραμένει στα ύψη, ήτοι 92,4 δισεκ. δολάρια.
Αν και το Bitcoin δεν έχει ενισχυθεί σε ημερήσια βάση και παραμένει λίγο υψηλότερα από τα 8.000 δολάρια ανά μονάδα (με κεφαλαιοποίηση ύψους 141,8 δισεκ. δολαρίων), διψήφιο «ράλι» καταγράφουν τα επίσης δημοφιλή κρυπτονομίσματα Ethereum, Litecoin, Binance Coin, Stellar, Cardano, TRON, Monero, Bitcoin SV, IOTA, Tezos, Cosmos, Ethereum Classic και NEO.
Η άνοδος των τελευταίων ημερών στα κρυπτονομίσματα ίσως δεν έχει σχέση με τα «ράλι» του παρελθόντος.
Αυτή τη φορά κρίνεται πιο βιώσιμη, καθώς δεν παρατηρούνται τα ποσοστά διακυμάνσεων που αποτελούσαν καθημερινότητα τα προηγούμενα χρόνια, ενώ λαμβάνει χώρα σταδιακά, έπειτα από μία περίοδο ουκ ολίγων μηνών πολύ χαμηλής μεταβλητότητας.
Ενδεικτικά, η -κινητή- μέση μεταβλητότητα 30 και 60 ημερών για το Bitcoin δεν ξεπερνά το 4%.
Παράλληλα, οι επενδυτές φαίνεται να στρέφουν την προσοχή τους και σε μικρότερα ψηφιακά νομίσματα που παρουσιάζουν πρακτική αξία.
Οι αρνητικές ειδήσεις και οι δυσοίωνες προβλέψεις φαίνεται πλέον να μετατοπίζονται από τα ψηφιακά νομίσματα στις χρηματιστηριακές αγορές.
Αναλυτικά οι τιμές, στις 19:50 (σύμφωνα με το CoinMarketcap):

Image
Image
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS