Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων με αυξημένο όγκο λόγω MSCI και FTSE περιμένουν οι αναλυτές

tags :
ΧΑ: Διατήρηση των ανοδικών τάσεων με αυξημένο όγκο λόγω MSCI και FTSE περιμένουν οι αναλυτές
Η προσθήκη της Eurobank στους δείκτες μετά και τη συγχώνευση με τη Grivalia που θα ισχύσει από αύριο θα διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα το επενδυτικό ενδιαφέρον
Θετικό momentum και υψηλό όγκο συναλλαγών περιμένουν και σήμερα οι αναλυτές λόγω των ροών που αναμένονται από τις αναδιαρθρώσεις των δεικτών MSCI και FTSE με την προσθήκη της Eurobank να έχει ισχύ από το κλείσιμο της σημερινής συνεδρίασης.
Σημειώνεται πως από αύριο θα μπουν προς διαπραγμάτευση οι νέες μετοχές που προέκυψαν από τη σχέση ανταλλαγής και τη συγχώνευση με τη Grivalia.
Σε επίπεδο αποτελεσμάτων αύριο πριν το άνοιγμα της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα πρώτου τριμήνου η Τιτάν, ενώ τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε χθες η Fourlis χαρακτηρίζονται αδύναμα από τους αναλυτές.
 
Euroxx
Περιμένουμε θετικό momentum και υψηλούς όγκους συναλλαγών λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI (προσθήκη Eurobank).
 
Eurobank
Περιμένουμε η αγορά να κινηθεί σε θετικό έδαφος με τη Eurobank να είναι στο επίκεντρο λόγω της αναδιάρθρωσης των δεικτών MSCI (θα ισχύσουν οι αλλαγές από το σημερινό κλείσιμο).
 
Beta
Περιμένουμε μία συνέχεια της χθεσινής κίνησης καθώς οι ροές που υπάρχουν στη Eurobank θα καθορίσουν την πορεία της αγοράς.
 
Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης