Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Δοκιμάζουμε την πετρελαιοκίνητη και προσθιοκίνητη έκδοση του Nissan Qashqai 1.6 dCi

tags :
Δοκιμάζουμε την πετρελαιοκίνητη και προσθιοκίνητη έκδοση του Nissan Qashqai 1.6 dCi
Από τη μία είναι οι χώροι, η εμφάνιση, η άνεση και η τεχνολογία και από την άλλη ένας 1.600άρης diesel, 130 ίππων. Οι οπαδοί των crossover μπορούν να τρίβουν τα χέρια τους…
Αν πήρατε ήδη μία πρώτη γεύση από το νέο Qashqai, με τη δοκιμή της έκδοσης 1.2 DiG-T, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο κυρίως πιάτο.
Σε μία πιο «χορταστική» εκδοχή, ικανή να καλύψει και με το παραπάνω τις ανάγκες ενός μέσου χρήστη. Ο λόγος για το 1.6 dCi, που συνεχίζει μεν να παραμένει δικίνητο, προσφέρει όμως μία σαφώς πιο σβέλτη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Και μάλιστα χωρίς αυτό να αντανακλά στην κατανάλωση.
Για την εξωτερική εμφάνιση δεν έχουμε να πούμε πολλά.
Σαφώς πιο μοντέρνα και «ευρωπαϊκή» από αυτή της πρώτης γενιάς Qashqai, δείχνει να ταιριάζει με όλα τα γούστα και να αφήνει μία θετική επίγευση στο πέρασμά της. Αντίστοιχα συναισθήματα θα εισπράξει κανείς και από το εσωτερικό, όχι τόσο λόγω σχεδίασης, όσο λόγω εξοπλισμού, πρακτικότητας και εργονομίας.
Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει μία έγχρωμη οθόνη αφής, από την οποία έχει κανείς πρόσβαση στο ηχοσύστημα, το σύστημα πλοήγησης, τη σύνδεση του τηλεφώνου, μέσω Bluetooth, ακόμα σε online εφαρμογές όπως το facebook! (διαβάστε περισσότερα)

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης