Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Toυρκικός Τύπος: Θεσμικός και αδιάφορος για την επίσκεψη Cavusoglu στην Αθήνα

Toυρκικός Τύπος: Θεσμικός και αδιάφορος για την επίσκεψη Cavusoglu στην Αθήνα
Περισσότερο… θεσμικά και μάλλον αδιάφορα αντιμετωπίζουν την επίσκεψη Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu στην Αθήνα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης

Περισσότερο… θεσμικά και μάλλον αδιάφορα αντιμετωπίζουν την επίσκεψη Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Mevlut Cavusoglu στην Αθήνα τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τοποθετώντας ψηλότερα στην ατζέντα της καθημερινότητας, άλλες ειδήσεις, όπως τη σύλληψη του ανιψιού του Fetulah Gulen από επιχείρηση της ΜΙΤ στο εξωτερικό, το νέο βίντεο του αρχιμαφιόζου Sedat Peker, ο οποίος αποκαλύπτει πως ο Erdogan πουλάει όπλα στους τζιχαντιστές της αλ-Νούσρα, αλλά και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας από την Εφές Αναντολού. 
Η Daily Sabah εστιάζει τα οφέλη από τη συμφωνία για το πιστοποιητικό Covid.
Μάλιστα, το σχετικό άρθρο φιγουράρει στην πρώτη θέση. 
Καταγραφή_60.JPG
Στην ίδια λογική κινείται και η φιλοκυβερνητική Yeni Safak.
a_8.JPG
Η τουρκική Hürriyet και το πρακτορείο Anadolu τοποθετούν την είδηση στα ψηλά μεν, χωρίς ιδιαίτερο σχολιασμό, αποτυπώνοντας τα κέρδη από την επίσκεψη Cavusoglu και αναφέροντας τον θερμό εναγκαλισμό των δύο υπουργών Εξωτερικών.
sdafas.JPG
Η φιλοκυβερνητική Milliyet δίνει έμφαση στο ότι συμφωνήθηκε συνάντηση Μητσοτάκη - Erdogan, χρησιμοποιώντας μάλιστα τον εμφατικό τίτλο "ακούστηκε σε όλον τον κόσμο".
 Για την αριστερή Sol Haber το θέμα είναι ανύπαρκτο, καθώς ο Sedat Peker, που «θα ρίξει την κυβέρνηση» έχει την τιμητική του.
Για το ερντογανικό A Haber, η είδηση είναι μηδενικής σημασίας, με το ρεπορτάζ απλά να αναφέρει τα της συνάντησης αλλά και τις συμφωνίες που αναφέρθηκαν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης