Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Γιατί πρέπει να αποφεύγεται το trading κατά το άνοιγμα των αγορών - Ποια ειναι η πιο επικίνδυνη ώρα για επενδύσεις

Γιατί πρέπει να αποφεύγεται το trading κατά το άνοιγμα των αγορών - Ποια ειναι η πιο επικίνδυνη ώρα για επενδύσεις
Λόγω της αύξησης της μεταβλητότητας, το άνοιγμα των αγορών συνιστά την πιο επικίνδυνη ώρα της συνεδρίασης
Τους λόγους για τους οποίους το πρωί δεν πρέπει κανείς και ποτέ να αγοράζει μετοχές επιχειρεί να αναλύσει, σε νέο δημοσίευμά της, η Wall Street Journal.
"Γιατί το πρωινό είναι η χειρότερη ώρα για trading των μετοχών", είναι ο τίτλος του νέου δημοσιεύματος της Wall Street Journal.
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, λόγω της αύξησης της μεταβλητότητας, το άνοιγμα των αγορών συνιστά την πιο επικίνδυνη ώρα της συνεδρίασης.





"Ο κίνδυνος για ένα κακό trading είναι πάντα μικρότερος εάν περιμένεις 30 λεπτά και δεν αρχίσεις τις αγοραπωλησίες ευθύς αμέσως κατά το άνοιγμα των αγορών", δηλώνει ο Scott Kubie, στρατηγικός αναλυτής της CLS Investments LLC.
"Το πρωί υπάρχει πάντα μια υπερ-αντίδραση στις αγορές, λόγω των νέων - ειδήσεων που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια της νύχτας", σχολιάζει, στο ίδιο μήκος κύματος, ο Chris Vorwald της Truepoint Wealth Counsel LLC.
"Δεν μου αρέσει το trading κατά την έναρξη της ημέρας", προσθέτει ο ίδιος, ωστόσο σπεύδει να επισημάνει πως υπάρχουν φορές που δεν μπορεί να αποφευχθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης