Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

J.P. Morgan: Θεαματική άνοδος στον S&P 500 μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται ράλι έως +54% στην Wall Street

J.P. Morgan: Θεαματική άνοδος στον S&P 500 μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ, έρχεται ράλι έως +54% στην Wall Street
Για αύξηση ρεκόρ στον δείκτη βαρόμετρο του αμερικανικού χρηματιστηρίου S&P 500 κάνει λόγο η αμερικανική επενδυτική τράπεζα J.P. Morgan
Για αύξηση ρεκόρ στον δείκτη βαρόμετρο του αμερικανικού χρηματιστηρίου S&P 500 κάνει λόγο η αμερικανική επενδυτική τράπεζα J.P. Morgan, προσθέτοντας ότι αυτός μπορεί να ενισχυθεί έως και 54%.
Ειδικότερα, οι αναλυτές της τράπεζας είπαν στους πελάτες την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου ότι η bull market θα συνεχιστεί, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, καθώς θα εξαλείψει μια μεγάλη περίοδο αβεβαιότητας.
Έτσι, η J.P. Morgan «βλέπει» αύξηση έως 54% στον δείκτη S&P 500 σε σύγκριση με τα τρέχοντα επίπεδα, με βάση τη μέση υπο-κατανομή των μετοχών ανά επενδυτικό χαρτοφυλάκιο.
Η τράπεζα πρόσθεσε ότι το selloff του Οκτωβρίου αποτελεί ευκαιρία αγοράς μετοχών μακροπρόθεσμα.
Η υπόθεση της J.P. Morgan βασίζεται σε πρόσθετες πολιτικές νομισματικής χαλάρωσης από τις κεντρικές τράπεζες σε ολόκληρο τον κόσμο - αν και πρόσθετα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης θα μπορούσαν επίσης να βοηθήσουν τις μετοχές να αγγίξουν νέα υψηλά.
Και ενώ το νέο κύμα κρουσμάτων COVID-19 και πιθανά lockdown θα μπορούσαν να είναι βραχυπρόθεσμα αρνητικοί καταλύτες για τις μετοχές, ένας ανοδικός παράγων μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει περισσότερα δημοσιονομικά και νομισματικά μέτρα ελάφρυνσης, κατέληξε η JP Morgan.
Σύμφωνα με την JP Morgan, το χαρτοφυλάκιο των επενδυτών παγκοσμίως αποτελείται κατά 39,73% από μετοχές, κάτω από τον μέσο όρο του 42% έπειτα από τη μεγάλη χρηματοπιστωτική κρίση του 2008 και φυσικά ακόμα πιο χαμηλά από τον μέσο όρο του 47,6% στις αρχές του 2018.
JPMorgan chart7.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης