Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sky News: Πληθαίνουν τα σενάρια για παραίτηση της May - Ποιοι είναι οι πιθανότεροι διάδοχοι

Sky News: Πληθαίνουν τα σενάρια για παραίτηση της May - Ποιοι είναι οι πιθανότεροι διάδοχοι
Εχουν ξεκινήσει ήδη να αναφέρονται τα πρώτα ονόματα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την Theresa May στην πρωθυπουργία
Σενάρια διαδοχής της Theresa May στην πρωθυπουργική καρέκλα διακινούνται τις τελευταίες ώρες στο βρετανικό Τύπο μετά και την εξαναγκαστική παραίτηση των δύο βασικών συμβούλων της Fiona Hill και Nick Timothy μετά τις σκληρές εσωκομματικές πιέσεις που δέχθηκε.
Όπως αποκαλύπτει το Sky News, έχουν ξεκινήσει ήδη να αναφέρονται τα πρώτα ονόματα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν την Theresa May στην πρωθυπουργία.
Ανάμεσά τους ο υπουργός Εξωτερικών Boris Johnson ο οποίος δεν έχει κρύψει τις φιλοδοξίες του για τη θέση ενώ τις τελευταίες ώρες φέρεται να έχει ξεκινήσει συνομιλίες με βουλευτές του κόμματος για τη στήριξή του.
Επίσης, η υπουργός Εσωτερικών Amber Rudd, μια από τις πιο έμπιστες υπουργούς της Theresa May η οποία έχει διαχειριστεί τις τρεις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Βρετανία και έχει βρεθεί αυτό το διάστημα έντονα στην επικαιρότητα.
Ο υπουργός οικονομικών Philip Hammond, ο David Davis, υποψήφιος για την ηγεσία του Συντηρητικού κόμματος το 2015 οπότε και ηττήθηκε από τον David Cameron, η επικεφαλής των Συντηρητικών στη Σκωτία Ruth Davidson, που έλαβε μεγάλα ποσοστά σε αυτές τις εκλογές και φυσικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών George Osborne και ο Michael Gove.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης