Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξωση της Gazprom από τα γραφεία της στο Λονδίνο

Έξωση της Gazprom από τα γραφεία της στο Λονδίνο
Η ιδιοκτήτρια εταιρεία των γραφείων αναμένεται να τερματίσει νωρίτερα τη σύμβαση της ρωσικής εταιρείας, αν και είναι από τους μεγαλύτερους πελάτες στο βρετανικό real estate
Σχετικά Άρθρα
Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός εκδιώκεται από τα γραφεία της στο κέντρο του Λονδίνου στον απόηχο της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία
Η British Land Co., η ιδιοκτήτρια εταιρεία των γραφείων, είπε ότι η σύμβαση της ρωσικής εταιρείας στο ακίνητο κοντά στο Regent's Park είχε προγραμματιστεί να λήξει το 2025, αλλά αντ' αυτού η εταιρεία σχεδιάζει να τερματίσει τη σύμβαση "το συντομότερο δυνατό".
«Πρόκειται για μια ταχέως εξελισσόμενη, περίπλοκη κατάσταση και θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε όλα τα μέτρα που έχουμε στη διάθεσή μας, παραμένοντας παράλληλα πλήρως συμμορφωμένοι με τις απαιτήσεις κυρώσεων», αναφέρει η British Land σε ανακοίνωσή της.
Η απώλεια της Gazprom είναι ένα αρκετά σοβαρό πλήγμα πάντως για το βρετανικό real estate: Η Gazprom είναι ένας από τους 10 κορυφαίους πελάτες της εταιρείας όσον αφορά τα ενοίκια που καταβάλλονται για ακίνητα γραφείων. Οι πληρωμές της ξεπερνούν αυτές που πραγματοποιούνται από τη Microsoft, τη Vodafone και την Deutsche Bank.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης