Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Αισθάνομαι θαυμασμό για τους Ρώσους πολεμιστές στο Donbass – Είναι ήρωες

Putin: Αισθάνομαι θαυμασμό για τους Ρώσους πολεμιστές στο Donbass – Είναι ήρωες
Ο Putin προανήγγειλε τη δημιουργία κέντρων αποκατάστασης για όσους τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μαχών, όπου θα μπορούσαν να λάβουν την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική βοήθεια, καθώς και βοήθεια στην εύρεση εργασίας
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους στρατιώτες που διακινδύνευσαν τη ζωή και τη σωματική τους ακεραιότητα για να πολεμήσουν για τον εαυτό τους και για άλλους ανθρώπους στο Donbass.
Κατά τη συνάντηση της Παρασκευής (2/12/2022) με άτομα με αναπηρίες και μέλη δημοσίων οργανισμών, ο Putin απευθύνθηκε σε έναν πρώην στρατιώτη από το τάγμα της Σομαλίας, ο οποίος έμεινε ανάπηρος μετά από τραύμα από ναρκοπέδιο στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk το 2015.
«Πρώτα απ' όλα, Θα ήθελα να εκφράσω τον θαυμασμό μου για ανθρώπους σαν εσάς, δυνατούς ανθρώπους που είχαν το θάρρος να πολεμήσουν για τον εαυτό τους και τους άλλους, διακινδυνεύοντας τη ζωή και την υγεία τους», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο στρατιώτης είπε στον πρόεδρο ότι αφού υπέστη το τραύμα, είχε ξεκινήσει μια επιχείρηση με τη γυναίκα του, φτιάχνοντας πλεκτά παιχνίδια και άλλα αντικείμενα.
«Αλλά θεωρώντας ότι είστε ιστορικός και πολιτικός επιστήμονας, καθώς και ένας άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολες στιγμές, ένας ισχυρός άνδρας, οι ικανότητες και η εκπαίδευσή σας θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικό τρόπο», είπε ο Putin.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε την ιδέα δημιουργίας κέντρων αποκατάστασης για όσους τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια μαχών, όπου θα μπορούσαν να λάβουν την απαραίτητη ιατρική και ψυχολογική βοήθεια, καθώς και βοήθεια στην εύρεση εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης