Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σενάρια για συνάντηση Putin – Trump: Καμία συζήτηση ή σχετική πρωτοβουλία λέει η Ρωσία

Σενάρια για συνάντηση Putin – Trump: Καμία συζήτηση ή σχετική πρωτοβουλία λέει η Ρωσία
Δεν έχει αναληφθεί καμία πρωτοβουλία για συνάντηση υπογραμμίζει το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Δεν έχει γίνει καμία επί της ουσίας συζήτηση ούτε έχει αναληφθεί κάποια πρωτοβουλία για συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας, Vladimir Putin και του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump διαμηνύει η Ρωσία.
Κληθείς να σχολιάσει τις δηλώσεις του Donald Trump στο αμερικανικό δίκτυο Fox News, όπου και υποστήριξε ότι εάν κερδίσει στις προεδρικές εκλογές του 2024, το ύψος της αμερικανικής βοήθειας στην Ουκρανία θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη συνάντηση που θα έχει με τον Ρώσο πρόεδρο Putin, o εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov σημείωσε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία προς αυτήν την κατεύθυνση.
«Μέχρι στιγμής, δεν έχει υπάρξει ουσιαστική συζήτηση ή καμία πρωτοβουλία για αυτό το θέμα» υποστήριξε ο Peskov, ερωτηθείς για το εάν η Μόσχα ενδιαφέρεται για μια τέτοια συνάντηση και αν το Κρεμλίνο πίστευε ότι θα μπορούσε να συμβεί πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ.

Καμία επαφή με ΗΠΑ

Όπως είπε ο Peskov, σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει καμία ανταλλαγή απόψεων σε ανώτατο επίπεδο με την Ουάσινγκτον.
«Έχουν απομείνει κυρίως τεχνικοί δίαυλοι επικοινωνίας ανοιχτοί.
Συνεπώς οι σχέσεις μας βρίσκονται στο χαμηλότερο δυνατό σημείο τους» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, τονίζοντας ότι αν και κατά τη διάρκεια της προεδρίας Trump η επικοινωνία μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον ήταν πιο εντατική, παρόλο αυτά υπήρχαν προβλήματα.
«Μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια» υποστήριξε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης