Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βαριές απώλειες – Πάνω από 200 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγματα των Ρώσων σε Kupyansk, Krasny Liman και Donetsk

Βαριές απώλειες – Πάνω από 200 Ουκρανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγματα των Ρώσων σε Kupyansk, Krasny Liman και Donetsk
Σημαντικές απώλειες για τους Ουκρανούς μετά τα συνδυασμένα χτυπήματα των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα
Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν 92 ουκρανικές μονάδες πυροβολικού σε 114 περιοχές κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα.
Η δυτική ομάδα των ρωσικών δυνάμεων χτύπησε ανθρώπινο δυναμικό και εξοπλισμό της Ουκρανίας στην περιοχή Kupyansk, σκοτώνοντας έως και 50 στρατιώτες την τελευταία ημέρα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας την Κυριακή (19/3/2023).
Επίσης στο Kupyansk καταστράφηκαν δύο τεθωρακισμένα οχήματα και ισάριθμα στρατιωτικά αυτοκίνητα.

Μάχες στο Krasny Liman

Οι ρωσικές δυνάμεις εξόντωσαν πάνω από 90 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή Krasny Liman
Από τα πλήγματα του ρωσικού στρατού καταστράφηκαν τρία μαχητικά οχήματα πεζικού, τρία οχήματα, ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Gvozdika, καθώς και ένα D-20 και ένα D-30.

Οι συγκρούσεις στο Donetsk

Οι μονάδες της νότιας ομάδας των ρωσικών δυνάμεων εξάλειψαν περισσότερους από 80 Ουκρανούς στρατιώτες στην περιοχή του Donetsk την περασμένη ημέρα, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.
Επίσης καταστράφηκαν περισσότερα από τρία τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, τέσσερα φορτηγά, τρεις εκτοξευτές πολλαπλών ρουκετών Grad και ένα οβιδοβόλο Msta-B.

Μάχες στη Zaporozhye

Οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν τουλάχιστον 50 Ουκρανούς στρατιώτες στις νότιες περιοχές του Donetsk και στη Zaporozhye.
Η ανατολική δύναμη του ρωσικού στρατού έκανε χρήση συνδυασμένων πυρών για να προκαλέσουν καίρια πλήγματα στις μονάδες του ουκρανικού στρατού κοντά στους οικισμούς Novomikhailovka, Ugledar, Prechistovka, Privolnoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk και στο Orek.

Βομβαρδισμοί στην Kherson

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν δύο υπόστεγα με στρατιωτικό εξοπλισμό της 122ης ταξιαρχίας εδαφικής άμυνας των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Otradokamenka στην περιοχή Kherson.
Επιπλέον σκοτώθηκαν έως και 20 Ουκρανοί στρατιώτες ενώ καταστράφηκαν τρία οχήματα και δύο αυτοκινούμενα οβιδοβόλα Gvozdika.
Επιπροσθέτως η ρωσική αεράμυνα αναχαίτισε εννέα ρουκέτες HIMARS, Olkha και επτά drones.
Συνολικά, οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν καταστρέψει 402 ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη, 222 ελικόπτερα, 3.464 μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, 414 συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος, 8.338 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης από την έναρξη του πολέμου.

1_27.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης