Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απειλές Τσετσένων: Θα φτάσουμε μέχρι το Κίεβο, το Lvov και την Οδησσό

Απειλές Τσετσένων: Θα φτάσουμε μέχρι το Κίεβο, το Lvov και την Οδησσό
Οι ουκρανικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν κατηγορήσει τον Daudov για συνενοχή στη διεξαγωγή του πολέμου
Σχετικά Άρθρα
Την πρόθεση του να «επισκεφθεί» προσωπικά την Οδησσό, το Κίεβο και το Lvov εξέφρασε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου της Τσετσενίας, Magomed Daudov ύστερα από τις κατηγορίες που του απηύθυνε η υπηρεσία ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) για την επίσκεψη στα «απελευθερωμένα» εδάφη της Ουκρανίας, τις επαρχίες δηλαδή που ελέγχει ο ρωσικός στρατός και που έχει προσαρτήσει η Ρωσία.
«Η SBU μου απήγγειλε κατηγορίες για το γεγονός ότι επισκέφθηκα το Lisichansk, την Popasna, τη Μαριούπολη και άλλα απελευθερωμένα εδάφη.
Διαβεβαιώνω την SBU ότι σκοπεύω να επισκεφθώ την Οδησσό, το Lvov, το Lutsk, το Kharkov και το Κίεβο.
Ανυπομονώ για την ημέρα που θα μπορέσω να συναντηθώ με όλους εκείνους που μου απέδωσαν κατηγορίες.
Και τότε θα δούμε, ποιος θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις» υποστήριξε ο Daudov, ο οποίος τόνισε ότι από τη πρώτη ημέρα της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης συνεισέφερε με όλες τις δυνάμεις του για την επιτυχία του ρωσικού στρατού.
Σημειώνεται πως η SBU έχει κατηγορήσει – ερήμην του – τον Daudov για συνενοχή στη διεξαγωγή του πολέμου, για διάπραξη σκόπιμων ενεργειών με προηγούμενη συνωμοσία προκειμένου να αλλάξει τα σύνορα της Ουκρανίας και για διανομή υλικού που περιέχει αιτιολόγηση των ενεργειών της Ρωσικής Ομοσπονδίας σε σχέση με την Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης