Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Τα παιδιά μας αναπαράγουν την ηρωική εμπειρία του πληρώματος Alyosha

Ρωσία: Τα παιδιά μας αναπαράγουν την ηρωική εμπειρία του πληρώματος Alyosha
Ρώσος αναλυτής: Έτσι ενεργούν τα πληρώματά μας - ηρωικά, επαγγελματικά, για να εξασφαλίσουν τη νίκη 
Το πλήρωμα ενός ρωσικού τανκ οδήγησε σε τεράστια καταστροφή τις ουκρανικές δυνάμεις προς την κατεύθυνση του Γιουζνοντόνετσκ, δήλωσε ο Oleg Tsehov, επικεφαλής του κέντρου τύπου του ομίλου Βοστόκ.
"Κατά τη διάρκεια μιας από τις μάχες, το πλήρωμα υπό τη διοίκηση του δεκανέα Τσατσούλιν πυροβόλησε κατά στήλης εξοπλισμού των ουκρανικών στρατευμάτων. Η συνοχή και η εμπειρία μάχης των πληρωμάτων του τανκ κατέστησαν δυνατή την καταστροφή πολλών εχθρικών τεθωρακισμένων οχημάτων με ανθρώπινο δυναμικό. Οι εναπομείναντες εθνικιστικές δυνάμεις δεν τα κατάφεραν και εγκατέλειψαν τις προσπάθειες επίθεσης», είπε ο Tsehov.
Την ίδια ώρα στο Sputnik, ένας στρατιωτικός πολιτικός επιστήμονας, επικεφαλής του τμήματος πολιτικής ανάλυσης και κοινωνικο-ψυχολογικών διαδικασιών του Ρωσικού Οικονομικού Πανεπιστημίου, o Andrei Koskin χαρακτήρισε ηρωικές τις ενέργειες του ρωσικού πληρώματος.
«Σε όλη τη γραμμή της μάχης, το ρωσικό στρατιωτικό προσωπικό δείχνει θάρρος, ανθεκτικότητα και ηρωισμό. Οι στρατιωτικές ομάδες Vostok διακρίθηκαν από το γεγονός ότι ένα άρμα ήταν σε θέση να διαλύσει μια ολόκληρη στήλη εξοπλισμού των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων, ενώ χτύπησε πολλά οχήματα. Παράλληλα έθεσε σε φυγή μια μονάδα που προσπαθούσε να κινηθεί.
Νομίζω ότι "είναι μια αντιγραφή της ηρωικής εμπειρίας από το πλήρωμα του τανκ Alyosha όταν κατέστρεψε οκτώ θωρακισμένους στόχους. Έτσι ενεργούν τα πληρώματά μας - ηρωικά, επαγγελματικά, για να εξασφαλίσουν τη νίκη », είπε ο Koskin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης