Τελευταία Νέα
Διεθνή

Επικεφαλής αστυνομίας Ισραήλ: «Θα στείλω τους διαδηλωτές με λεωφορεία στη Γάζα αφού θέλετε τόσο πολύ»

Επικεφαλής αστυνομίας Ισραήλ: «Θα στείλω τους διαδηλωτές με λεωφορεία στη Γάζα αφού θέλετε τόσο πολύ»
Από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου, 63 άτομα στο Ισραήλ έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για υποστήριξη ή υποκίνηση «τρομοκρατίας»
Ο αρχηγός της αστυνομίας του Ισραήλ, δήλωσε ότι θα υπάρξει «μηδενική ανοχή» στις διαδηλώσεις υπέρ της Γάζας στο Ισραήλ, απειλώντας να στείλει τους διαδηλωτές στον πολιορκημένο παλαιστινιακό θύλακα που το Ισραήλ βομβαρδίζει καθημερινά εδώ σχεδόν δύο εβδομάδες.
Τα σχόλια του Shabtai καταγράφηκαν σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok της ισραηλινής αστυνομίας την Τρίτη. Την Τετάρτη 18/10 η αστυνομία διέλυσε μια συγκέντρωση στη Χάιφα υπέρ της Γάζας, συλλαμβάνοντας έξι άτομα.
«Όποιος θέλει να γίνει Ισραηλινός πολίτης, καλώς ήλθε», είπε ο Σαμπτάι. «Όποιος θέλει να ταυτιστεί με τη Γάζα είναι ευπρόσδεκτος. Θα τον βάλω στα λεωφορεία που πηγαίνουν εκεί τώρα».
Στο σύντομο βίντεο, ο Shabtai είπε επίσης ότι θα υπάρχει «μηδενική ανοχή για οποιαδήποτε περίπτωση υποκίνησης… δεν θα υπάρχει εξουσιοδότηση για διαμαρτυρίες». Είπε ότι το Ισραήλ βρίσκεται «σε κατάσταση πολέμου… δεν βρισκόμαστε σε μια κατάσταση όπου θα επιτρέψουμε σε κάθε είδους ανθρώπους να έρθουν και να μας δοκιμάσουν».
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ισραήλ, Έλι Λέβι, δήλωσε στο Στρατιωτικό Ραδιόφωνο την Τετάρτη ότι από την έναρξη του πολέμου στη Γάζα στις 7 Οκτωβρίου, 63 άτομα στο Ισραήλ έχουν συλληφθεί ως ύποπτοι για υποστήριξη ή υποκίνηση «τρομοκρατίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης