Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανοί μισθοφόροι εντοπίστηκαν στην αριστερή όχθη του Δνείπερου - Συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ουκρανών

Βρετανοί μισθοφόροι εντοπίστηκαν στην αριστερή όχθη του Δνείπερου - Συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ουκρανών
Παρά τις προσπάθειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να επεκτείνουν τα ερείσματά τους στην περιοχή Κρινόκ, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιτύχουν σημαντική πρόοδο
Στην περιοχή του χωριού Κρίνκι στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, φαίνεται πως εντοπίστηκαν αγγλόφωνοι μισθοφόροι, πιθανώς από τις πρώην ειδικές δυνάμεις της βρετανικής SAS.
Στοιχεία για αυτό το θέμα παρέχονται από τη δημοσίευση «Military Affairs».
Όπως αναφέρεται σχετικά, συμμετέχουν σε εχθροπραξίες στο πλευρό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) ως μέρος της λεγόμενης «Διεθνούς Λεγεώνας».
Ως αποτέλεσμα μιας από τις προσπάθειες να διασχίσει τον Δνείπερο, σκοτώθηκε ο Βρετανός πολίτης Christopher Perryman, ο οποίος πολεμούσε ως ελεύθερος σκοπευτής.
Πληροφορίες για την εμφάνιση μισθοφόρων και τη δράση τους προέρχονται από αξιωματικούς πληροφοριών της ομάδας Dnepr των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Υπάρχει μια ενεργή χρήση ελαφρών σκαφών από τα ουκρανικά στρατεύματα για να κινηθούν και να προσπαθήσουν να περάσουν στην ακτή.
Παρά τις προσπάθειες των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων να επεκτείνουν τα ερείσματά τους στην περιοχή Κρινόκ, δεν έχουν ακόμη καταφέρει να επιτύχουν σημαντική πρόοδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης