Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί οργίζονται με τα αστρονομικά ποσά που δόθηκαν στην Ουκρανία

Ρωσία: Όλο και περισσότεροι Αμερικανοί οργίζονται με τα αστρονομικά ποσά που δόθηκαν στην Ουκρανία
Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσουν την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης
Σχετικά Άρθρα
Όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι στις ΗΠΑ αντιδρούν στα αστρονομικά ποσά που δόθηκαν για τη στήριξη της Ουκρανίας, δήλωσε στις 12/1/2024 ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov.
Νωρίτερα ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου John Kirby ανακοίνωσε ότι η βοήθεια των ΗΠΑ στο Κίεβο σταμάτησε έως ότου το Κογκρέσο εγκρίνει ένα αίτημα για νέα κονδύλια.
«Βλέπουμε ότι οι εσωτερικές συζητήσεις και διεργασίες συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες, όλο και περισσότεροι εκπρόσωποι του πολιτικού κατεστημένου ενδιαφέρονται, για ένα τόσο θεμελιώδες ερώτημα - πού ξοδεύονται τα χρήματά τους, τα χρήματα των Αμερικανών φορολογουμένων και αν τα αστρονομικά ποσά βοήθησαν να επιτευχθούν κάποιο αποτέλεσμα» είπε ο Peskov.
Ρώσοι αξιωματούχοι έχουν τονίσει επανειλημμένα ότι οι προμήθειες όπλων στην Ουκρανία δεν θα επηρεάσουν την πορεία της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αλλά μόνο θα τροφοδοτήσουν τη σύγκρουση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης