Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι εμπιστεύονται τον Putin - Peskov: O λαός βλέπει τα αποτελέσματα

Οι Ρώσοι εμπιστεύονται τον Putin - Peskov: O λαός βλέπει τα αποτελέσματα
Τα στοιχεία του Ρωσικού Κέντρου Έρευνας Κοινής Γνώμης (VCIOM) δείχνουν ότι το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων προς τον Putin είναι σχεδόν 80%
Το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων προς τον πρόεδρο Vladimir Putin είναι σταθερά υψηλό, πράγμα που σημαίνει ότι ο λαός αισθάνεται τα αποτελέσματα του έργου του, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Ρωσία έχει επιδείξει ένα αρκετά σταθερά υψηλό επίπεδο λαϊκής εμπιστοσύνης προς τον πρόεδρο και υποστήριξης προς τον πρόεδρο εδώ και πολλά χρόνια", δήλωσε ο Peskov. 
"Αυτό μαρτυρά την έγκριση του λαού για όσα κάνει ο πρόεδρος και δείχνει ότι παρά την ύπαρξη αναπόφευκτων προβλημάτων ο λαός αισθάνεται τα αποτελέσματα του έργου του Putin", πρόσθεσε.
Ο Peskov επεσήμανε ότι "έρχονται πανδημίες, έρχονται οικονομικές κρίσεις και έρχονται διάφορες κυρώσεις", αλλά, παρ' όλα αυτά, "χάρη στην καθημερινή του εργασία, σε πολλές περιπτώσεις σε 24ωρη βάση ο Putin καταφέρνει να εξασφαλίσει τη σταθερή πορεία της χώρας προς τα εμπρός".
Σύμφωνα με τον προεδρικό εκπρόσωπο, τα στοιχεία του Ρωσικού Κέντρου Έρευνας Κοινής Γνώμης (VCIOM) που δείχνουν ότι το επίπεδο εμπιστοσύνης των Ρώσων προς τον Putin είναι σχεδόν 80% είναι αρκετά εύγλωττα.
"Αλλά τα ψηφία σε αυτή την περίπτωση δεν είναι το κυρίαρχο.
Το βασικό είναι ο τρόπος με τον οποίο αισθάνεται ο λαός.
Είναι αυτό το προσωπικό συναίσθημα που προβάλλεται στο επίπεδο υποστήριξης των Ρώσων προς τον Putin", σημείωσε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης