Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσική επέλαση: Με «διπλή» περικύκλωση απειλούνται οι Ουκρανοί στην Avdiivka - Το σημείο - κλειδί που ελέγχουν οι Ρώσοι

Ρωσική επέλαση: Με «διπλή» περικύκλωση απειλούνται οι Ουκρανοί στην Avdiivka - Το σημείο - κλειδί που ελέγχουν οι Ρώσοι
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σημειώθηκε πρόοδος στα νοτιοδυτικά της Industrial Avenue στην Avdiivka, η οποία επέτρεψε στις ρωσικές μονάδες να κινηθούν πέρα ​​από τα όρια της πόλης προς την κατεύθυνση του χωριού Lastochkino
Στην κατεύθυνση Avdiivka, τα ρωσικά στρατεύματα σημειώνουν σημαντικές επιτυχίες, προχωρώντας στην «καρδιά» των αμυντικών γραμμών των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, σημειώθηκε πρόοδος στα νοτιοδυτικά της Industrial Avenue στην Avdiivka, η οποία επέτρεψε στις ρωσικές μονάδες να κινηθούν πέρα ​​από τα όρια της πόλης προς την κατεύθυνση του χωριού Lastochkino και να εξασφαλίσουν τον έλεγχο του βασικού διαδρόμου που συνδέει το χωριό με την 9η συνοικία Avdiivka.
Ιδιαίτερη σημασία έχει ο δρόμος μεταξύ του χωριού Tonenkoe και της 9ης συνοικίας Avdiivka, που αντιπροσωπεύει την τελευταία αρτηρία άμεσης μεταφοράς που συνδέει τα ουκρανικά στρατεύματα στην πόλη με τα υπόλοιπα εδάφη που ελέγχουν.
Επί του παρόντος, τα ρωσικά στρατεύματα έχουν εξασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο σε αυτήν τη διαδρομή, γεγονός που περιπλέκει σημαντικά την υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης και τη μεταφορά των εφεδρειών της ουκρανικής πλευράς στην περιοχή μάχης.
Η συνεχιζόμενη προέλαση των ρωσικών μονάδων προς αυτή την κατεύθυνση και η πιθανή κοπή του αναφερόμενου δρόμου θα μπορούσε να οδηγήσει στον σχηματισμό διπλού πονοκεφάλου για τις ουκρανικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή του οχυρού σημείου «Ζενίτ».
Οι εξελίξεις έχουν προκαλέσει μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση για την ουκρανική φρουρά, περιορίζοντας τις δυνατότητες ελιγμών και αποτελεσματικής αντίστασης.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης