Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αμείλικτη προειδοποίηση του Nasrallah της Hezbollah στο Ισραήλ: Ο εχθρός θα πληρώσει με αίμα τη δολοφονία γυναικόπαιδων

Αμείλικτη προειδοποίηση του Nasrallah της Hezbollah στο Ισραήλ: Ο εχθρός θα πληρώσει με αίμα τη δολοφονία γυναικόπαιδων
«Οι κατευθυνόμενοι πύραυλοι ακριβείας της Hezbolllah μπορούν να φτάσουν στο... Εϊλάτ» σημείωσε με νόημα ο επικεφαλής της σιιτικής οργάνωσης
Σχετικά Άρθρα
Ο θρησκευτικοπολιτικός ηγέτης της Hezbollah του Λιβάνου τόνισε ότι η «επιθετικότητα» του Ισραήλ που σκότωσε αρκετούς αμάχους στο νότιο Λίβανο ήταν σκόπιμη και προειδοποίησε πως θα απαντηθεί «με αίμα».
Ο Hassan Nasrallah επεσήμανε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ότι η απάντηση της ομάδας του στις επιθέσεις του Ισραήλ θα έρθει με μια κατακόρυφη «αύξηση της αντίστασης».
«Ο εχθρός θα μπορούσε να είχε αποφύγει να σκοτώσει αμάχους στο νότιο Λίβανο», σημείωσε ο επικεφαλής της σιιτικής οργάνωσης.
Πέντε παιδιά ήταν μεταξύ των 10 αμάχων που σκοτώθηκαν στις ισραηλινές επιθέσεις την Τετάρτη (15/2), την πιο θανατηφόρα ημέρα για τους Λιβανέζους αμάχους σε τέσσερις μήνες εχθροπραξιών στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ.
«Ο εχθρός θα πληρώσει με αίμα» για κάθε γυναίκα και παιδί που σκοτώνονται από διασυνοριακά πυρά, προειδοποίησε ο Nasrallah.
Οι «κατευθυνόμενοι πύραυλοι ακριβείας» της Hezbolllah μπορούν να φτάσουν στο... Εϊλάτ, μια πόλη-θέρετρο στην ακτή της Ερυθράς Θάλασσας του Ισραήλ, κατέληξε με νόημα προειδοποιώντας την ισραηλινή πολιτική ηγεσία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης