Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Γελοία η πρόταση Zelensky για ειρηνευτικό σχέδιο...χωρίς εμάς - Η CIA βοηθάει την Ουκρανία

Ρωσία: Γελοία η πρόταση Zelensky για ειρηνευτικό σχέδιο...χωρίς εμάς - Η CIA βοηθάει την Ουκρανία
Η βοήθεια της CIA προς την Ουκρανία είναι γνωστή, τόνισε ο Peskov
"Γελοία" χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov την πρόταση του Volodymyr Zelensky για ένα ειρηνευτικό σχέδιο χωρίς διαβούλευση με τη Ρωσία.
Ο Ουκρανός ηγέτης δήλωσε την Κυριακή ότι το Κίεβο θα παρουσιάσει ένα σχέδιο μαζί με τους διεθνείς εταίρους σε μια ειρηνευτική διάσκεψη στην Ελβετία αργότερα φέτος.
Στη συνέχεια θα παρουσίαζαν το σχέδιο αυτό στη Ρωσία προς έγκριση - ωστόσο αυτό φαίνεται ότι απορρίφθηκε σήμερα από το Κρεμλίνο, όπως αναμενόταν.

Παράλογα τα περί τελεσιγράφου στη μητέρα του Navalny

Σχετικά με τους ισχυρισμούς ότι η Ρωσία άσκησε πίεση στη μητέρα του Alexei Navalny για την κηδεία, ο Peskov απέρριψε την άποψη αυτή ως "παράλογη".
"Δεν μπορώ να σχολιάσω με οποιονδήποτε τρόπο, διότι το Κρεμλίνο δεν έχει καμία σχέση με αυτό, οπότε το Κρεμλίνο δεν μπορεί να ασκήσει πίεση.
Πρόκειται για άλλη μια παράλογη δήλωση αυτών των υποστηρικτών του Navalny, δήλωσε ο Peskov.

Οι κυρώσεις δεν είναι πρόβλημα

Ένα κύμα 500 κυρώσεων που επέβαλε η Ουάσινγκτον σε ρωσικές επιχειρήσεις και άτομα μετά τον θάνατο του Navalny, δεν έχει καμία συνέπεια, δήλωσε ο Peskov.
Περισσότερες είναι καθ' οδόν, δήλωσαν Αμερικανοί αξιωματούχοι.
Αλλά ο Peskov δεν θορυβήθηκε, λέγοντας ότι η ρωσική οικονομία έχει προσαρμοστεί καλά στις δυτικές κυρώσεις.

Η βοήθεια της CIA προς την Ουκρανία είναι γνωστή

Σχετικά με δημοσίευμα των New York Times ότι η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ - CIA, είχε βοηθήσει το Κίεβο, ο Peskov δήλωσε ότι αυτό ήταν "γνωστό".
Πρόσθεσε ότι η CIA παρείχε πληροφορίες στην Ουκρανία ακόμη και πριν από τον πόλεμο.

Το ταξίδι του Putin στην Τουρκία

Ο Vladimir Putin θα επισκεφθεί την Τουρκία και θα έχει συνομιλίες με τον Recep Tayyip Erdogan κάποια στιγμή μετά τις προεδρικές εκλογές της Ρωσίας στις 15-17 Μαρτίου, δήλωσε.
Τα προγράμματα των δύο ηγετών ήταν πολύ γεμάτα για να συναντηθούν πριν από τις εκλογές, είπε, όπως είχε προταθεί προηγουμένως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης