Τελευταία Νέα
Διεθνή

Putin: Η γενιά των νικητών του Πατριωτικού Πολέμου με το παράδειγμά της στηρίζει τη Ρωσία σε περιόδους δοκιμασιών

tags :
Putin: Η γενιά των νικητών του Πατριωτικού Πολέμου με το παράδειγμά της στηρίζει τη Ρωσία σε περιόδους δοκιμασιών
«Το μεγάλο πνευματικό ηθικό παράδειγμα της γενιάς των νικητών σήμερα, στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, μας παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη», τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος
Το ηθικό παράδειγμα των βετεράνων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου (Β’ Παγκοσμίου Πολέμου) θα στηρίζει πάντα τη Ρωσία στην εποχή των μεγάλων δοκιμασιών, τόνισε ο Vladimir Putin σε μήνυμά του προς τους συμμετέχοντες στο διεθνές μουσικό φεστιβάλ (Ο Δρόμος για τη Γιάλτα).
«Το μεγάλο πνευματικό ηθικό παράδειγμα της γενιάς των νικητών σήμερα, στις πιο δύσκολες δοκιμασίες, μας παρέχει αξιόπιστη υποστήριξη.
Βοηθά στην εκπαίδευση των νέων και στην ενίσχυση των αξιών που ενώνουν και εδραιώνουν την κοινωνία μας» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος.
Ο Putin εξέφρασε την ελπίδα ότι το φεστιβάλ θα προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στους συμμετέχοντες και θα γίνει ένα φωτεινό γεγονός μεταξύ των εκδηλώσεων αφιερωμένων στην Ημέρα της Νίκης (9/5).
«Η ιδέα να πραγματοποιηθεί αυτό το φεστιβάλ εξυπηρετεί την υπόθεση της διατήρησης της πολιτιστικής και ιστορικής μας κληρονομιάς, τη μνήμη των γεγονότων του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου, τον ηρωισμό του λαού μας που υπερασπίστηκε την ελευθερία της Πατρίδας και νίκησε τον Ναζισμό», είπε ο Putin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης