Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στόχος της Ουκρανίας να προκαλέσει μια μετωπική σύγκρουση Ρωσίας – ΝΑΤΟ

Στόχος της Ουκρανίας να προκαλέσει μια μετωπική σύγκρουση Ρωσίας – ΝΑΤΟ
Πυρά του Ρώσου πρέσβη στις ΗΠΑ για το αίτημα Αμερικάνων βουλευτών σχετικά με την χρήση αμερικανικών όπλων
Απώτερος στόχος της Ουκρανίας είναι να προκαλέσουν τις ΗΠΑ και άλλα κράτη – μέλη του ΝΑΤΟ προκειμένου να τις σύρουν σε μια σύγκρουση με τη Ρωσία υποστήριξε ο Ρώσος πρέσβης στην Ουάσινγκτον, Anatoly Antonov, αναφερόμενος στις εκκλήσεις ορισμένων Αμερικάνων βουλευτών, οι οποίοι ζητούν να επιτραπεί στους Ουκρανούς να χρησιμοποιήσουν τα αμερικανικά όπλα για επιθέσεις σε ρωσικό έδαφος.
«Τέτοιες προκλητικές δηλώσεις είναι εξαιρετικά επικίνδυνες και απερίσκεπτες.
Εκκλήσεις από τους Ρωσόφοβους σημαίνουν μόνο ένα πράγμα: περαιτέρω εμπλοκή των Ηνωμένων Πολιτειών στη σύγκρουση στην Ουκρανία στο πλευρό του ετοιμοθάνατου καθεστώτος του Zelensky.
Το επίπεδο της υστερικής αντίδρασης στις επιτυχίες μας στο μέτωπο στην Ουάσιγκτον αυξάνεται εκθετικά, μέχρι τώρα» αναφέρει ο Antonov.
Όπως λέει, «πολιτικοί και βουλευτές συνεχίζουν να δοκιμάζουν την υπομονή μας.
Κάθε μέρα ακούμε νέες προτάσεις για την επέκταση της στρατιωτικής βοήθειας προς τη χούντα του Κιέβου.
Προφανώς, το βασικό ζήτημα για το Κίεβο είναι να προκαλέσει τις ΗΠΑ και άλλα κράτη μέλη του ΝΑΤΟ σε τέτοιες βιαστικές ενέργειες προκειμένου να επιτύχει μια μετωπική σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και των μελών του μπλοκ».
Σύμφωνα με τον Antonov, μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να εξετάσουμε «τις ιδέες της χρήσης αμερικανικών συστημάτων μεγάλης εμβέλειας εναντίον Ρώσων αμάχων, κυρίως γυναικών, παιδιών και ηλικιωμένων».
«Εδώ πρέπει να προσθέσουμε την ώθηση προς τα δυτικά κράτη να καταρρίψουν αεροσκάφη των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
Επιτρέψτε μου να τονίσω: το καθεστώς του Κιέβου δεν έχει ζητήσει άδεια από τους Δυτικού για να διεξαγάγει πόλεμο εναντίον αμάχων στο ρωσικό έδαφος.
Οι βάρβαρες επιδρομές με θανατηφόρα όπλα του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος του ΝΑΤΟ πραγματοποιούνται ήδη σε όλη τη χώρα μας σχεδόν σε τακτική βάση» λέει ο Antonov, τονίζοντας ότι υπάρχει μόνο μία επιθυμία – «να επιταχυνθεί η ήττα των εγκληματιών στο Κίεβο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης