Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκ στις ΗΠΑ - Πως ο Biden «όπλισε» το χέρι του επίδοξου δολοφόνου του Trump

Σοκ στις ΗΠΑ - Πως ο Biden «όπλισε» το χέρι του επίδοξου δολοφόνου του Trump
Ορισμένοι από τους πιο πιστούς συμμάχους του Ντόναλντ Τραμπ στο Κογκρέσο κατηγόρησαν αμέσως
Στον Joe Biden φαίνεται ότι πέφτει η προσοχή για τον ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του Donald Trump, με ορισμένους από τους πιο πιστούς συμμάχους του πρώην προέδρου στο Κογκρέσο να ισχυρίζονται ότι ο Biden «όπλισε» το χέρι του επίδοξου δολοφόνου.
Σε μια σειρά αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πιστοί, όπως η γερουσιαστής Marsha Blackburn (R-TN), ο βουλευτής Mike Collins της Τζόρτζια και η εκπρόσωπος του Κολοράντο Lauren Boebert προσπάθησαν να συνδέσουν την επίθεση του ελεύθερου σκοπευτή με τη γλώσσα που χρησιμοποιούσε ο Biden.
Η Blackburn ανάρτησε στο X, πρώην Twitter, «μόλις πριν από μέρες, ο Biden είπε: «Ήρθε η ώρα να βάλουμε τον Trump σε μπελάδες». Σήμερα, έγινε μια απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου Trump».


Αυτή ήταν μια αναφορά σε μια δημοσίευση στο Politico που ο Biden είπε σε ιδιωτική κλήση τη Δευτέρα: «Έχω μια δουλειά και αυτή είναι να νικήσω τον Donald Trump.
Είμαι απολύτως βέβαιος ότι είμαι ο καλύτερος άνθρωπος που μπορώ να το κάνω αυτό.
Λοιπόν, τελειώσαμε να μιλάμε για τo debate, ήρθε η ώρα να βάλουμε τον Trump σε μπελάδες».
Δεν ήταν μόνη. Στο X, ο Collins έγραψε: «Ο Joe Biden έστειλε τις εντολές».
Ο Boebert δημοσίευσε: «Ήρθε η ώρα να προκαλέσουμε στον Trump προβλήματα.» - Joe Biden. ΝΤΡΟΠΗ του."

Οι Δημοκρατικοί ήθελαν να συμβεί αυτό

Και στο Truth Social του Trump, η βουλευτής της Τζόρτζια Marjorie Taylor Greene δημοσίευσε: «Οι Δημοκρατικοί ήθελαν να συμβεί αυτό.
Ήθελαν να φύγει ο Trump εδώ και χρόνια και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για να συμβεί αυτό».
Συνέχισε να επιτίθεται σε μια ομάδα Δημοκρατικών του Κογκρέσου που είχαν υποστηρίξει το νομοσχέδιο DISGRACED Former Protectees Bill, ένα κομμάτι της προτεινόμενης νομοθεσίας που προσπαθούσε να τερματίσει την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας για όσους καταδικάστηκαν για κακούργημα.
Ο Trump έχει καταδικαστεί για 34 κακούργημα για ψευδή επιχειρηματικά αρχεία στη Νέα Υόρκη.
Και ο γερουσιαστής της Νότιας Καρολίνας Tim Scott ​​κατηγόρησε «τη ριζοσπαστική Αριστερά και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης» ότι βοήθησαν και υποστήριξαν την απόπειρα δολοφονίας.
«Ας είμαστε ξεκάθαροι: Αυτή ήταν μια απόπειρα δολοφονίας που υποβοηθήθηκε και υποκινήθηκε από τη ριζοσπαστική Αριστερά και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης που αποκαλούσαν ασταμάτητα τον Trump απειλή για τη δημοκρατία, τους φασίστες ή ακόμα χειρότερα», ανέφερε.
Οι άλλοι αντιπρόεδροι του GOP, ο κυβερνήτης της Βόρειας Ντακότα, Doug Burgum και ο γερουσιαστής από τη Φλόριντα, Marco Rubio, και η Nikki Haley, η ηττημένη αντίπαλός του Ρεπουμπλικανός Trump, επέλεξαν να εκδώσουν δηλώσεις υποστήριξης και συμπαράστασης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης