Τελευταία Νέα
Διεθνή

Razumkov (Δημοσκόπηση Ουκρανία): Οι Ουκρανοί απορρίπτουν το σχέδιο ειρήνης του Putin

Razumkov (Δημοσκόπηση Ουκρανία): Οι Ουκρανοί απορρίπτουν το σχέδιο ειρήνης του Putin
Οι προτάσεις της Ρωσίας για το τέλος του πολέμου είναι εντελώς παράλογες και ευρέως αντιδημοφιλείς εντός της Ουκρανίας
Μια πρόσφατη δημοσκόπηση στην Ουκρανία δείχνει ότι οι Ουκρανοί απορρίπτουν ευρέως τα αιτήματα της Ρωσίας για ολοκληρωτική συνθηκολόγηση της Ουκρανίας, τονίζοντας ότι οι προτάσεις της Ρωσίας για το τέλος του πολέμου είναι εντελώς παράλογες και ευρέως αντιδημοφιλείς εντός της Ουκρανίας.
Η ουκρανική εκπομπή Dzerkalo Tyzhnya παρήγγειλε μια δημοσκόπηση από το ουκρανικό κέντρο Razumkov και δημοσίευσε τα αποτελέσματά της στις 15 Ιουλίου.
Η δημοσκόπηση διαπίστωσε ότι το 83% των ερωτηθέντων απέρριψε τη πρόταση Putin ότι η Ουκρανία πρέπει να αποσυρθεί από όλες τις περιφέρειες Donetsk, Luhansk, Zaporizhia και Kherson - συμπεριλαμβανομένου του εδάφους σε αυτές τις περιφέρειες που βρίσκονται επί του παρόντος υπό ουκρανικό έλεγχο.
Η δημοσκόπηση ανέφερε επίσης ότι το 58% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η Ουκρανία δεν πρέπει να συμφωνήσει, να παραμείνει ουδέτερη και χωρίς πυρηνικά.
Ο Putin ζήτησε τον Ιούνιο του 2024 από την Ουκρανία να αναγνωρίσει τις εδαφικές διεκδικήσεις της Ρωσίας επί της ανατολικής και νότιας Ουκρανίας (συμπεριλαμβανομένου του εδάφους που η Ρωσία δεν κατέχει επί του παρόντος), να «αποστρατιωτικοποιήσει» και να δεσμευτεί να μην ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ως προϋποθέσεις για την έναρξη διαπραγματεύσεων «ειρήνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης