Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κεραυνοί Zakharova κατά Zelensky: Ένα τέρας κάνει υποδείξεις στη Ρωσία - Θα τον αγνοήσουμε πλήρως

Κεραυνοί Zakharova κατά Zelensky: Ένα τέρας κάνει υποδείξεις στη Ρωσία - Θα τον αγνοήσουμε πλήρως
«Το τι πρέπει να γίνει και από ποιον, σίγουρα δεν θα μας το πει ο Zelensky» τονίζει η εκπρόσωπος της Μόσχας
Η επίσημη εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σχολίασε τις απελπισμένες εκκλήσεις του Ουκρανού προέδρου Volodymyr Zelensky για εξεύρεση ειρηνικής διεθέτησης επί τη βάσει της δικής του πρότασης για το Ουκρανικό.
Πιο συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος της Μόσχας αποκάλεσε τον επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος τέρας που δεν έχει κανένα δικαίωμα να λέει στη Μόσχα σε ποιες διασκέψεις πρέπει να συμμετέχει.
«Το τι πρέπει να γίνει και από ποιον, σίγουρα δεν θα μας το πει ο Zelensky. Επιπλέον, δεν πρέπει καν να σκέφτεται να υπαγορεύει οτιδήποτε στη Ρωσία - ας πούμε έτσι. Εάν αυτό το τέρας λέει κάτι για το τι πρέπει να κάνει η Ρωσία, απλώς αγνοήστε το πάραυτα», επεσήμανε με νόημα η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ.
Αφορμή για το σχόλιο της διπλωμάτισσας ήταν η πρόσφατη δήλωση του Ουκρανού προέδρου για την υποτιθέμενη ανάγκη παρουσίας εκπροσώπων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην επόμενη διάσκεψη αφιερωμένη στην εξεύρεση ειρηνικής λύσης στην Ουκρανία.
Το προηγούμενο, θυμίζουμε, πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ελβετία και η Ρωσία απλά δεν προσκλήθηκε εκεί.
Προηγουμένως, το Κρεμλίνο είχε διευκρινίσει ότι δεν έχει καταλάβει ακόμη τι εννοεί ο Zelensky με τη λεγόμενη «δεύτερη σύνοδο κορυφής ειρήνης», αφού ούτε η πρώτη ήταν «σύνοδος ειρήνης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης