Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Απώλειες άνω του 4% για το αργό - Μειώθηκαν τα αποθέματα στις ΗΠΑ

Απώλειες άνω του 4% για το αργό - Μειώθηκαν τα αποθέματα στις ΗΠΑ
Tα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του παγκόσμιου ορόσημου, αργού τύπου Brent υποχωρούν 4%, στα 72,31 δολάρια το βαρέλι
Οι τιμές του πετρελαίου διευρύνουν τις απώλειες την Τετάρτη, στον απόηχο της βουτιάς 5% κατά την προηγούμενη συνεδρίαση, καθώς οι επενδυτές ανησυχούν για την υγεία της αμερικανικής οικονομίας ενόψει της αναμενόμενης αύξησης των επιτοκίων της Federal Reserve αργότερα μέσα στην ημέρα, ενώ παράλληλα καταγράφηκε μείωση στα αποθέματα του αμερικανικού αργού, κάτι που αύξησε την πίεση.
Τα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης του παγκόσμιου ορόσημου, αργού τύπου Brent υποχωρούν 4%, στα 72,31 δολάρια το βαρέλι, ενώ το αμερικανικό αργό τύπου West Texas Intermediate (WTI) υποχωρεί 4,21%, στα 68,64 δολάρια.
Και οι δύο δείκτες αναφοράς έκλεισαν στο χαμηλότερο επίπεδο από τα τέλη Μαρτίου στην προηγούμενη συνεδρίαση, όταν κατέγραψαν επίσης τη μεγαλύτερη ημερήσια ποσοστιαία πτώση τους από τις αρχές Ιανουαρίου.
"Η Federal Reserve αναμένεται να προχωρήσει σε ακόμα μια αύξηση κατά ένα τέταρτο της μονάδας αργότερα σήμερα ως μέρος της μακροχρόνιας μάχης της ενάντια στον πληθωρισμό", δήλωσε ο αναλυτής της PVM Oil, Stephen Brennock.
Πρόσθεσε ότι οι ανησυχίες για την υγεία του αμερικανικού τραπεζικού τομέα και τα χαμηλά στοιχεία για τις θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ "δεν έκαναν τίποτα για να διαλύσουν τους φόβους ότι η αμερικανική οικονομία οδεύει προς μια ύφεση".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης